- Poruka
- 30.535
Па где је сликано онда и када?dakle, umesto da poverujemo državnom vojnom muzeju i kustosima istog muzeja za opis predmetne fotografije, mi ćemo da poverujemo tebi, da je na ovoj TVOJOJ slici drenović?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па где је сликано онда и када?dakle, umesto da poverujemo državnom vojnom muzeju i kustosima istog muzeja za opis predmetne fotografije, mi ćemo da poverujemo tebi, da je na ovoj TVOJOJ slici drenović?
znaci da ti u stvari nemas nikakav argument i da si sve ove dosadasnje tvrdnje o drenovicu bazirao na licnim nadrividovnjackim super-mocima ,biće jako zanimljivo videti odgovor vojnog muzeja srbije
baš me interesuje da li ćete opet imati zamerku![]()
naprotiv, ja sam ostavio dokument sa izvorom u vojnom muzeju srbijeznaci da ti u stvari nemas nikakav argument i da si sve ove dosadasnje tvrdnje o drenovicu bazirao na licnim nadrividovnjackim super-mocima ,
pa dobro bar smo dobili neki konkretan odgovor na tu temu![]()
naprotiv, ja sam ostavio dokument sa izvorom u vojnom muzeju srbije
ali pošto ste vas dvojica trojica ovde stariji od kustosa iz tog muzeja, a nemate ni jedan dokaz da na toj slici nije izdajnik drenović, nije mi teško da i od muzeja, prema priloženom inventarskom broju dobijem objašnjenje i dokaz da je na toj slici upravo taj izdajnik
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
ovo je dokaz veći od svih krečenja branioca gubitnika iz ww2
- - - - - - - - - -
a dok ne dobijemo odgovor iz muzeja, dajte vi neki dokaz da na slici nije izdajnik drenović![]()
Dovoljno je da jednom neko postavi nesto i napise na netu, a moze da bude greska,
pa ostali to posle samo stancuju sa copy paste na “stotine” sajtova kao sto se i ovde stalno radi
Dve strane rasprave da li je Uros Drenovic na trecoj slici ili nije.
Koliko je bitno za forumasku javnost da je li je bas na toj trecoj slici Uros Drenovic ,
kada postoji druga slika gde je utvrdjeno da je on, kao dokaz saradnje sa ustasama i nemcima
.Dovoljno je da jednom neko postavi nesto i napise na netu, a moze da bude greska,
pa ostali to posle samo stancuju sa copy paste na “stotine” sajtova kao sto se i ovde stalno radi
Koliko je bitno za forumasku javnost da je li je bas na toj trecoj slici Uros Drenovic ,
kada postoji druga slika gde je utvrdjeno da je on, kao dokaz saradnje sa ustasama i nemcima
Ako posmatras tako onda nije dokaz ...sa tim da bi isto tako moglo da se kaze da ni slike komunista sa nemcima i cetnicima nije dokaz saradnje, a ako posmatras sa strane pobednika i porazenih onda je uros drenovic bez obzira na motiv saradjivao sa ustasama i nemcimaсамо што фотографија сама по себи није никакав доказ сарадње...тј свака има своју позадину, место, време, разлог....а данас се добро зна да је сваки састанак четника са усташама, властима НДХ итд. значио спас за Србе и био доказ слабости НДХ у тим тренуцима, док је сваки састанак комуниста са усташама значио покољ Срба и искрена сарадња против Срба, иако опет као део тактике...
Ако је тачно онда немој да потписујеш Дреновића тамо где није док то не докажеш..
.
tačno![]()
kako je do sada jedino proka pokazao vidovnjacke sposobnosti i po deseti put ovaj dole INV.BR. 8151 proglasio dokazom da je na slici drenovic, pa da pitamo i tebe...Ako posmatras tako onda nije dokaz ...
naprotiv, ja sam ostavio dokument sa izvorom u vojnom muzeju srbije
![]()
dok se ne dokaze drugacijea dok se ne dokaže drugačije, važi samo ono što je stav vojnog muzeja srbije, a to je da je na slici izdajica drenović
kako je do sada jedino proka pokazao vidovnjacke sposobnosti i po deseti put ovaj dole INV.BR. 8151 proglasio dokazom da je na slici drenovic, pa da pitamo i tebe...
jel vidis ti ovde negde na prokinom "dokazu" da pise DRENOVIĆ ?
![]()
Извештај 15. брдског армијског корпуса Вермахта о финансијској сарадњи Уроша Дреновића и власти НДХ од 1. маја 1943.
(страница бр. 689 Т314, рол 566, фрејм 685
Zbirka dokumenata nemackog Petnaestog brdskog armijskog korpusa T314 roll 566
ili ovo drugo sto na tom linku koji si sad postavio pise....
Odlazak vojvode Drenovića u okupiranu Banjaluku leta 1942. godine,kako ne poštujete VOJNI MUZEJ SRBIJE, evo vam priznanje iz pera ekonomiste samardžića:
ma nije uopste bitno odakle je skinuo, ovo moze moja baba da napravi i da postavi na net ,Ovo si skinuo sa wikipedije i beskorisno je jer ne moze da se cita a i na nemackom je....
Kropovan citat iz nekog spisa koji se nalazi po prokinom kazivanju u vojnom muzeju ( sto ne mora da bude i tacno ) nije nikakav dokaz niti se u tom kropovanom delu pominje Drenovic i to nije dokaz
...
cekaj , nisi odgovorio,da li ste sad uvereni da je na slikama izdajnik drenović?
ako niste pišite ekonomisti nadriistoričaru samardžić a ne meni![]()
Četnici, domobrani i ustaše nazdravljaju potpisanom sporazumu. Levo, sa šubarom, Uroš Drenović. Sporazum je sklopljen u Mrkonjić Gradu 27. aprila 1942.
znas da te uvek provalimo kad nesto falsirasAutor: Piše: Miloslav Samardžić
Prijateljski pozdrav velikih neprijatelja
............................Kako su nastajale zajedničke fotografije četnika i ustaša?
Dovoljno je da jednom neko postavi nesto i napise na netu, a moze da bude greska,
znas da te uvek provalimo kad nesto falsiras
ono gore je tvoja verzija, a ovo dole je originalni tekst...
Kako je nastala zajednička fotografija ustaše i partizana, koja se na ovom mestu prvi put objavljuje u našoj štampi?
Kako su nastajale zajedničke fotografije četnika i ustaša?
jel sad vidiš da sam sam to napisao?DAKLE SAD VAM NI SAMARDŽIĆ NE ODGOVARA KAD TVRDI DA JE NA TOJ SLICI DRENOVIĆ????
- - - - - - - - - -
Zdravica... Vojvoda Uroš Drenović s domobranima i ustašama u hotelu „Bosna" u Banjaluci 1942. godine
............Na novoj konferenciji četničkih komandanata, održanoj 1. i 2. jula, zadatak da postavi „referenta za odnose prema NDH", tj. oficira za vezu, dobio je upravo Drenović. On je taj zadatak preuzeo na sebe i tako su nastale dve pomenute fotografije. ............
- - - - - - - - - -
Autor: Piše: Miloslav Samardžić
............................Kako su nastajale zajedničke fotografije četnika i ustaša?
- - - - - - - - - -
http://www.pressonline.rs/zabava/life-style/55089/prijateljski-pozdrav-velikih-neprijatelja.html
- - - - - - - - - -
nebitno za ovu temu, za temu o drenoviću je izostavljeno ..............................................
- - - - - - - - - -
da li ste sad uvereni da je na slikama izdajnik drenović?
ako niste pišite ekonomisti nadriistoričaru samardžić a ne meni![]()
Ја и не знам како Дреновић изгледа. Ја само тврдим да нико са треће слике не личи на некога са друге слике. Небитно да ли се зове Дреновић, Паја Патак или Хирохито.
rekli smo idemo redom, ali moras da potvrdis koji je tvoj konacni odgovor,vojni muzej srbije i sam nadriistoričar milisav samardžić, tvrde da je to drenović, dakle, od zvaničnih izovra do nadriizvora, niko ne spori sem tebe ?