Uređaj za zvuk

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
264.506
Imam mini liniju Samsung MMZJ6 koja poseduje dva ulaza za činč kablove na koju hoću da uključim risiver za sateltisku televiziju, risiver za zemaljsku televiziju kao i kompjuter.

Molim Vas da mi odgovorite da li postoji uređaj ili nešto drugo kao i kako se zove što mi može omogućiti da dva risivera i kompjuter priključim na mini liniju koja reprodukuje zvuk.

Naime dok nisam koristio risiver satelitske televizije za povezivanje kompjutera i risivera zemaljske televizije iskoristio sam PLUGIT Adapter RCA M - 2xRCA F Adapteri, RCA, 2 x RCA ženski

80QOyoZ.png

Spoji na AUX. Crveni na crveni. crni/bijeli na crni/bijeli. Jedino što ćeš morati otkopčavati i uštekavati ponovo kad želiš promijeniti izvor... Ili kao što je već predloženo nabavi miksetu, ali to ti je skuplje od tvoje linije...
Ili da kupiš reciver... Ovako nešto...
https://sonusart.hr/stereo/stereo-receiveri/denon-dra-f109-stereo-receiver.html
Sve zavisi što voliš...

НИЈЕ СКУПЉЕ...ДАЛЕКО СКУПЉИ ЈЕ - РИСИВЕР...
Yes%20emoticon.gif

Има миксете за..2, 4, 6, 8, 12, 16...и.т. д. канала...и што је више канала то је цена виша...:think:

Миксета за 4 канала је око 30€

А...да се иоле разумеш у електронику и аудио ...требало би ти ...још мање пара...;)

НИЈЕ СКУПЉЕ...ДАЛЕКО СКУПЉИ ЈЕ - РИСИВЕР...
Yes%20emoticon.gif

Има миксете за..2, 4, 6, 8, 12, 16...и.т. д. канала...и што је више канала то је цена виша...:think:

Миксета за 4 канала је око 30€

А...да се иоле разумеш у електронику и аудио ...требало би ти ...још мање пара...;)

Zavisi tko što voli. Reciver bi trebao imati bolji zvuk od mini linije... Zavisi za što mu treba...

Са знањем електронике уз минимум трошкова ( око 20€ ) може да се направи преклопник ...

20170907150480911150727.png

...за четири стерео/моно аудио сигнала са " меким преклапањем "...:D;):p ...:lol:

Back