Kristina1
Početnik
- Poruka
- 1
Zdravo, potreba ml je pomoć po pitanju ureaplazme. Pre par meseci imala sam simptome nekontrlisanog mokrenja, bolova tokom odnosa, peckanja spoljne strane vagine, jakog sekreta sa neprijatnim mirisom. Kako su zimski dani razmišljala sam da je prehlada uzela sama na svoju ruku lek bactrim, pila čajeve i to je kroz par dana prošlo. Ali svakako sam odradila urin i urinokukturu, nalaz je ostao sterilan. Posle toga sam ostala trudna i u 6-7 nedelji plod je otišao kroz mensttuaciju, sama sam sve izbacila, nisam imala nikakav hirurški zahvat kao što je kiretažu. Posle toga dobila mensttuaciju i sada planiramo dete i privatni ginekolog mi je preporučio sve analize (vaginalni, cervikalni bris, hlamidija, mikoplazma i ureaplazma.) Svi nalazi su uredni i hlamidija negativna. E sad izolovana je UREAPLASMA UREALYTICUM 4 OD 10 CCU/ML.
Doktorka mi je prepisala CIPROCINAL 5 DANA PO 2 TABLETE ( na 12h), zatim ROXIMISAN isto 5 dana kao i kod prethodnog i na kraju SUMAMED(zamena za hemomicin) 3 dana. To je ukupno 13 dana i korišćenje POLYGINAX vaginaleta 12 dana svake večeri. Sada me zanima da li je neko imao istu dijagnozu, kakvu je terapiju imao, kako se leči da li je opasno i sve kroz šta ste se sreli što se tiče ureaplazme. Molim vas pišite u komentare.
Doktorka mi je prepisala CIPROCINAL 5 DANA PO 2 TABLETE ( na 12h), zatim ROXIMISAN isto 5 dana kao i kod prethodnog i na kraju SUMAMED(zamena za hemomicin) 3 dana. To je ukupno 13 dana i korišćenje POLYGINAX vaginaleta 12 dana svake večeri. Sada me zanima da li je neko imao istu dijagnozu, kakvu je terapiju imao, kako se leči da li je opasno i sve kroz šta ste se sreli što se tiče ureaplazme. Molim vas pišite u komentare.