+SpookyGirl+
Veoma poznat
- Poruka
- 11.387
zamalo da odapnem......intra:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zamalo da odapnem......intra:
Ovaj sa kapima za nos je pun gas!

Da niki je najveća legenda. Bez njega je svaštara golo go.vno !whitenicky:Gde si bre limunada ? Sta hoces da kažeš da sam ja urbana legenda ili na ovaj prethodni post))) !!!?
A Boris Beker??Copy_Cat:

"original postavio shaban"

@ livlivija:

sa teme "da li zdravko cholicj najvecji intelektualac na ovim prostoroma" bez "je"Goga Jegulja:Otkada znam za sebe volim Colu. Prvu ribu sam potshishao uz "Tvoje Oci". Taj covek bre vlada iz senke. On je ubio premijera i on je sef Zemunskog klana. Vase misljenje![]()

goldfish:@ liv
gde ih samo nalazis![]()

Jeste, tata mi je kupio novo auto za 16. i 21. rodjendan, prosle sedmice mi je kupio veliki tv od $2,000, placa mi odmor svake godine, a uskoro ce mi kupiti i stan.
A ti mozes da crknes od muke sto nemas isto.
livija:
ta ti si jedina i prava legenda foruma i uvek PRVA i na pravom mestu
.........stvarno sam zadivljena......evo prosto sam bez reci ostala........pred takvom legendom

Zikica:ahahaaaaaaaa...e davno nisam vid`o ovakve legende....a Djole se vratiJo na forum![]()
gospodjo jel i ovo za copy/paste ovde il da se zahvaljivam???opijum:Livija---------LEGENDOta ti si jedina i prava legenda foruma i uvek PRVA i na pravom mestu
.........stvarno sam zadivljena......evo prosto sam bez reci ostala........pred takvom legendom
![]()
![]()
![]()
pa bre cale ndjeordje91......mali je pun znanja k`o go*no vitamina......sad se smiriJo i ne provaljuje kao sto je znao...Ćale:Djole?
Zikica:pa bre cale ndjeordje91......mali je pun znanja k`o go*no vitamina......sad se smiriJo i ne provaljuje kao sto je znao...![]()