Uranijum, ambrozija i "milosrdni andjeo"

@Ober

1) Zaista nisam znao za taj podatak, ali, provericu. Cudno mi je da niko dosad nije to demantovao
2)Moze paradajz i iz staklenika da bude bez aditiva, u mediteranskim uslovima, staklenik je samo pomocno sredstvo za sakupljanje toplote, neophodne ranom paradajzu. Ne mora vestk, ne moraju hormoni i sl. Ako ga "nahranis" djubrivom od, recimo, kalifornijskih glista, ima fantastican ukus, bez obzira na to sto je pod staklenikom.Mada, tvoja su iskustva negativna, zato sto se u Srbiju, uvozi, uglavnom grcki paradajz, koji, osim sto je otrovan do koske, ima i ukus stiropora.

King David:
@Ober

1) Zaista nisam znao za taj podatak, ali, provericu. Cudno mi je da niko dosad nije to demantovao
2)Moze paradajz i iz staklenika da bude bez aditiva, u mediteranskim uslovima, staklenik je samo pomocno sredstvo za sakupljanje toplote, neophodne ranom paradajzu. Ne mora vestk, ne moraju hormoni i sl. Ako ga "nahranis" djubrivom od, recimo, kalifornijskih glista, ima fantastican ukus, bez obzira na to sto je pod staklenikom.M

on je verovatno mislio na US i to je to, EU je nesto drugo
ta organic hrana je 5-6 puta skuplja nego ova ''nezdrava'',koja sa druge strane duplo jeftinija nego kod nas,sto je jos jedan dokaz o ''zdravoj '' proizvodnji
a i EU zabranjuje uvoz te hrane

@david
proveri definitivno...to je zvanican naziv...odakle im milosrdni andjeo, stvarno ne znam, ali ciljam na novinarsku tvorevinu...
sto se tice paradajza, i uospte tih stvari iz staklenika, uopste imam lose iskustvo...svi koje sam probao su upravo takvi - kao stiropor....e sad, koje je njihovo poreklo, nemam blage veze....
svejedno, i dalje ostajem pri tome da je najbolji krompir, paradajz, paprika, ______ (upisi po zelji), ona koja raste onako kako treba da raste....dakle na ledini, da je siba vetar, da je greje sunce itd.. :)
aj ti napravi sumsku jagodu u stakleniku :)

Iron Lord:
Iron Lord ne isključuje korisnike, samo psovače.
Pitam se koju pesmu bi Vi pevali da je nešto tog tipa bilo upućeno na vašu adresu?
Samo onaj ko ne zna šta znači nastran - nije nastran.

E tako je već bolje, imam odgovor umesto bana.
Ovo za nastrane se slažem!
A što se pesme tiče, neki malopre citiraše razne pesme, raznih izvodjača, sve stavljajući akcenat na Oluju!
Tako da ne mogu da ti objasnim kakvo je osećanje i na čiju adresu je upućeno!
Ne brini nema napetosti na forumu, neki ljudi rade da bi mi mogli bezbedno da spavamo.
Laku noć!

Obersturmfuehrer:
@david
proveri definitivno...to je zvanican naziv...odakle im milosrdni andjeo, stvarno ne znam, ali ciljam na novinarsku tvorevinu...
sto se tice paradajza, i uospte tih stvari iz staklenika, uopste imam lose iskustvo...svi koje sam probao su upravo takvi - kao stiropor....e sad, koje je njihovo poreklo, nemam blage veze....
svejedno, i dalje ostajem pri tome da je najbolji krompir, paradajz, paprika, ______ (upisi po zelji), ona koja raste onako kako treba da raste....dakle na ledini, da je siba vetar, da je greje sunce itd.. :)
aj ti napravi sumsku jagodu u stakleniku :)

Slazem se u celini celosti :lol:

Back