Uran na 11 stepeni Škorpije

Volela bih da mi neko kaže nešto više o iskustvima sa tim čuvenim Uranom na 11. stepenu Škorpije, o kome vrlo malo mogu da pročitam.
Meni je u X kući (MC takođe u Škorpiji), imam 38 godina, ali do sada ništa nisam primetila neobično u vezi sa tim.
Zavisi kako je aspektovan i gde se tačno nalazi (na uglu, npr, je najjači) jer ako nema aspekte s ličnim planetama nije preterano bitan.

S obzirom da ste vrv dobro proucile UR i PL u Devici, sta mogu da donesu ova 2 tela u medjusobnoj konjukciji i konjukciji sa vrhom 12. kuce, takodje u Devici (oba tela u 12., ne bas dobro aspektovana). Ne pitam za sebe, ali sam vidjala to u horoskopima ljudi rodjenih 60. i neke cesto.
opet zavisi od aspekata, ovako najčešće ne predstavlja ništa posebno.

Sve vrste sreće
Mnogo volim Škorpione, al je kuriozitet da se nikad nismo emotivno seksualno vezivali (jesmo malčice, al zanemarljivo u odnosu na druge znakove:zstidljivko:)
to je rezervisano za moje Vatrene, poneku Ribu i Vodoliju
A DA!!!!PA IMAM ANTARES NA SUNCU!!!!!!!
Sunce na Antaresu (a ne obrnuto) z:lol:

Te Škorpije možda imaju Sunce u nekim aspektima s tvojim ličnim planetama?
AKo si Jarac u podznaku njihovo Sunce je (najverovatnije) u tvojoj 11. :D

Zavisi kako je aspektovan i gde se tačno nalazi (na uglu, npr, je najjači) jer ako nema aspekte s ličnim planetama nije preterano bitan.

opet zavisi od aspekata, ovako najčešće ne predstavlja ništa posebno.

Sunce na Antaresu (a ne obrnuto) z:lol:

Te Škorpije možda imaju Sunce u nekim aspektima s tvojim ličnim planetama?
AKo si Jarac u podznaku njihovo Sunce je (najverovatnije) u tvojoj 11. :D

a i ja imam Sunce u 11. koja počinje u Škorpiji
trigoniraju mi Mesec i Vladara Saturna i sekstiliraju Veneru. Uran i Pluton

Poslednja izmena:
Hahaha

tramvaj11.jpg

''Majstore, je l' ide preko mosta?''

''Ide druže jednu stanicu posle mosta, ali samo do reke'' z:D

Kada sam već kod GSP-a...

Mart i Maj su najzlokobniji meseci za putovanje tramvajima koji simbolično nose Stepen Blizanaca u svom Broju.

http://www.dnevno.rs/info/beograd/5...reo-autobus-27-tramvaj-trojka-izleteo-iz-sina

Ovo se dešava najviše tokom prve polovine vladavine Bika gde se Severni Čvor nalazi na 8 stepenu Škorpije, direktno u opoziciji sa Uranom u odnosu na prvi tramvaj koji je pušten godine 1892. odakle se vidi značaj za celoukupnu tramvajsku liniju GSP-a za koju je Uran u Škorpiji od presudnog značaja.
S obzirom da je prvi tramvaj pušten u promet sa Mesecom u Lavu, moramo da posmatramo Sunce i Mars koji naglašavaju na nesreću.

Sunce se tokom tih sati pronašlo na Severnom čvoru natalne karte prvog tramvaja puštenog u promet, dakle na 8 stepenu Škorpije u znaku Bika, a Mars je upravo bio u znaku Bika, takođe na stepenu Škorpije. Sunce je bilo upravo u 8 kući.

Događaj je zapamćen zbog toga što je MC bio u Blizancima (Pisalo se u novinama o Crnom danu za GSP), a Saturn je upravo bio na Stepenu Blizanaca (3) čineći kvadrat sa Mesecom u 12 kući, odnosno kvadrat sa Uranom koji je ušao tačno na 17.41.

Ovde govorimo o fantastičnoj preciznosti astrologije na minutnoj bazi sa planetama za koje neki tvrde da nisu precizne, iako upravo ovaj događaj potvrđuje suprotno. O događaju su posvedočili ljudi (Mesec 6 stepen Device u Devici).
Govorimo o 15-om satu, vladavina Blizanaca (3).

Ukoliko nema velike nesreće, prva stvar koja može da vam se desi prilikom takvih aspekata na godišnjoj bazi jesu

a) Žestoka prehlada
b) Veliki pljusak
c) Krađa novčanika
d) Nestanak ranca, kape, torbe i lične karte

U astrologiji ne postoje ''slučajnosti''.

Obratiti pažnju na ulice koje simbolično nose ime 27. mart jer tu su mogući konflikti sa policijom, putnicima, svađe, tuče, prelomi zglobova, prelomi prstiju.

Zbog opasnosti koju ima Jupiter po naš GSP, sva vozila koja dolaze iz zemalja Strelca su veoma opasna. Zbog toga oprez, a pogotovo sa trasom linije broja 3.

Back