Uran na 11 stepeni Škorpije

Volela bih da mi neko kaže nešto više o iskustvima sa tim čuvenim Uranom na 11. stepenu Škorpije, o kome vrlo malo mogu da pročitam.
Meni je u X kući (MC takođe u Škorpiji), imam 38 godina, ali do sada ništa nisam primetila neobično u vezi sa tim.

hehehehe..ne mogu da vjerujem da postoji budala od 38 zrelih godina, a da pri tom vjeruje u horoskop...:zcepanje:
uozbilji se ženska glavo!!!!!

- - - - - - - - - -

xy na kući, pod mjesewčevom sjenkom, je siguran znak da se nikad nećeš udati za bogataša...:aha:

- - - - - - - - - -

jedino može da te izvadi Uran, u poklapanju sa Saturnom, ali jbg...male su šanse za to...:((

Volela bih da mi neko kaže nešto više o iskustvima sa tim čuvenim Uranom na 11. stepenu Škorpije, o kome vrlo malo mogu da pročitam.
Meni je u X kući (MC takođe u Škorpiji), imam 38 godina, ali do sada ništa nisam primetila neobično u vezi sa tim.

Zavisi koliko je blizu MC liniji, ako je veoma blizu onda ce igrati vaznu ulogu po pitanju roditelja kao i kasnije zivotnog uspeha, ako nije veoma blizu moze da se manifestuje na mnoge nacine, a moze da bude i nagovestaj problemas besikom ili velikih nerviranja koji su direktno pvoezani sa seksualnim zivotom.
Stize ti Mars preko MC-a pa ces imati jasniju i prisutniju manifestaciju datog aspekta preko tranzita. Obrati paznju na sledecih par meseci.

Ceka te eksplozija strasti u februaru.Srecno draga......

Zaista je ne očekujem z:) Hajde videcemo. Ovo sam postavila zato sto sam vise puta citala da egzaltacija na 11 Skorpije ima posebno znacenje u natalu.

- - - - - - - - - -

hehehehe..ne mogu da vjerujem da postoji budala od 38 zrelih godina, a da pri tom vjeruje u horoskop...:zcepanje:
uozbilji se ženska glavo!!!!!

A ca ces ti Sime na strucnoj astrologiji onda??? z:D Dosao si da nas "preobratis", ti si u nekom izaslanstvu, sta li??? z;)

Vrhunska godina, dobra berba z;):zurka::zag:
I Pluton vam - nam je u Devici
To je generacijska pozicija
Mnogo je bitnije u kom je polju i koje aspekte pravi
Jedino je Vodolijama u znaku ili podznaku značajnije

S obzirom da ste vrv dobro proucile UR i PL u Devici, sta mogu da donesu ova 2 tela u medjusobnoj konjukciji i konjukciji sa vrhom 12. kuce, takodje u Devici (oba tela u 12., ne bas dobro aspektovana). Ne pitam za sebe, ali sam vidjala to u horoskopima ljudi rodjenih 60. i neke cesto.

Pa ako je i kod tebe Uran u Skorpiji ceka te lepa strast mila curice.....Sta se sikiras? Lepo je to i divno.Uran uvek donosi neko oslobođenje.Mozda je na pocetku bolno ali posle se pokaze kao odgovarajuce.Strpi se jos malo.Sada ce tvoje vreme lepotice.......

Haha z:lol: ja verujem u bolje sutra, iako mi horoskop ove godine nije bas bas, pa sam se strpela. Gde videste ti i ova prethodna tu strast, zbog MA u Skorpiji koji sada tranzitira uskoro preko UR ili je nesto drugo u pitanju?

kakva nam je bila ova prethodna, ova mora da briljira :lol:

Pa onaj Saturn nas Strelce a i vas Ribe, neće baš maziti, ali pošto spadam u one koje ne vide samo zlo u Saturnu, možda i odbacimo neke iluzije, završimo neke poslove, i postanemo malo jači, kad naučimo njegove lekcije

- - - - - - - - - -

S obzirom da ste vrv dobro proucile UR i PL u Devici, sta mogu da donesu ova 2 tela u medjusobnoj konjukciji i konjukciji sa vrhom 12. kuce, takodje u Devici (oba tela u 12., ne bas dobro aspektovana). Ne pitam za sebe, ali sam vidjala to u horoskopima ljudi rodjenih 60. i neke cesto.

Pa ja nisam pravi astrolog
Mislim da te finese ti treba bolje da znaš

Back