uradi sam - police

Što se tiče police sa nevidljivim konzolama ... prvo sam napravio od iverice, spojio 2 iverice i dupli kant ... ali je to bilo preteško ...

Te sam danas nabavio ovo od IKEA

60208_PE166212_S4.jpg

Za 18 eura - džabe :) Plus ide na neki drugi sistem nevidljivih konzola .... probaću da je zakačim što pre :)

Računica ide ovako :)

Iverica koju ja stavljam u sobu dođe oko 14 €/m2. Dimenzija koju bi ja morao da stavim je 0.3mx1.2m= 0.36m2. Ovo je debljine 3.6mm, to znači dupla iverica, što mu dođe 0.72m2x14€=10.08 €

Dupli abs kant bi bio sigurno još jedno 5-6€, minimum 3 nevidljiva nosača 3-4€, cimanje do stovarišta, vreme itd itd....što mu ukupno dođe jeftinije :).
A ovako imam gotovu policu, koja je duplo lakša, ima drugačiji sistem kačenja ( 3 puta lakši nego ovaj sa navidljivm konzolama) a ne vide se nosači :)

Što se tiče police sa nevidljivim konzolama ... prvo sam napravio od iverice, spojio 2 iverice i dupli kant ... ali je to bilo preteško ...

Te sam danas nabavio ovo od IKEA

60208_PE166212_S4.jpg

Za 18 eura - džabe :) Plus ide na neki drugi sistem nevidljivih konzola .... probaću da je zakačim što pre :)

Икеа продаје монолите ?
Шалим се, шта је на слици? Од чега је полица?

Ne znam gde bih mogla da postavim pitanje... Naime, mi se uskoro useljavamo u nov stan i treba nam kompletan namestaj, hocemo da opremimo stan u nekom toplom tonu, prijatnom, ususkanom... Uglavnom, mm nam radi s par ljudi police, plakar za spavacu ce raditi i tako. Moram napomenti da pojma nema :lol: , ne da mu to nije struka neg mislim da je smotan za te stvari ALI on to zeli, prosto da nam stan bude originalan, sa primesom licnog...Ne stan iz kataloga koji se moze svda videti, super je to ideja, na sta ce na kraju liciti to ostaje da se vidi...

Enivej, radi namestaj od paleta, police kao sto rekoh uglavnom, plakar taj od vecih stvari. Jedino novo sto smo za sad zeli je garnitura za dnevnu, trpezarijski sto, fotelja i detetov krevet.

Ono sto htedoh da pitam, Beogradjani sta ima na vasem buvljaku, dal se mogu naci kvalitetne, stare stvari, namestaj, sitnice, sta god samo da ima istoriju :) Da li je najveci buvljak na Bubanj potoku? Vredi li otici? I kako radi subotom?

Hvala :heart:

Из личног искуства, старе ствари са историјом тешко да ћеш наћи на београдским бувљацима, пре ће се тако нешто наћи на новосадским а има и варијанта да посетите неки од вашара, чувен и велики је онај у Руми, сваког 3. у месецу. Тамо може да се нађе све и свашта.
Бубањ поток је претворен у ОТЦ где се углавном нађу изложене ствари СТР-а, и нешто непрепознатљивих облика које мањине покупе по отпадима у Немачкој.
Мој савет је да потражиш по огласима јер много људи нема времена да носи намештај на бувљаке али их лако усликају и онда поставе у огласе.

Из личног искуства, старе ствари са историјом тешко да ћеш наћи на београдским бувљацима, пре ће се тако нешто наћи на новосадским а има и варијанта да посетите неки од вашара, чувен и велики је онај у Руми, сваког 3. у месецу. Тамо може да се нађе све и свашта.
Бубањ поток је претворен у ОТЦ где се углавном нађу изложене ствари СТР-а, и нешто непрепознатљивих облика које мањине покупе по отпадима у Немачкој.
Мој савет је да потражиш по огласима јер много људи нема времена да носи намештај на бувљаке али их лако усликају и онда поставе у огласе.

Bili smo na ns najlonu, doduše jednom i apsolutno nema ništa od tih stvari. Mada možda bila takva tura...
Ruma svkog 3. u mesecu? Odlično, hvala mnogo na info :)

Gledala sam na kupujem/prodajem što šta ali mi se ništa nije svidelo.

Back