Tihi- Aktivan član Banovan Poruka 1.712 22.10.2009. u 19:45 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #26 Appel: Tihi, bre, tebe izgleda nešto žulja... Kliknite za proširenje... bio je taj link tada . verovatno su ispravili u medjuvremenu. sve u svemu pljacka budzeta se nastavlja. a vlada propagira "satro" stednju
Appel: Tihi, bre, tebe izgleda nešto žulja... Kliknite za proširenje... bio je taj link tada . verovatno su ispravili u medjuvremenu. sve u svemu pljacka budzeta se nastavlja. a vlada propagira "satro" stednju
Eric Draven Veoma poznat Poruka 13.290 22.10.2009. u 19:50 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #27 Appel: Ma znam, bre, evo vesti u Kuriru, al' stavio Tihi pogrešan link... Dešava se to multifokalnima... Kliknite za proširenje... *** brate da je i trece oko objavilo cinjenica je da ce opet da kradu! A ja pomislio da ce Medo da ih dovede u red!
Appel: Ma znam, bre, evo vesti u Kuriru, al' stavio Tihi pogrešan link... Dešava se to multifokalnima... Kliknite za proširenje... *** brate da je i trece oko objavilo cinjenica je da ce opet da kradu! A ja pomislio da ce Medo da ih dovede u red!
Appel Iskusan Poruka 5.689 22.10.2009. u 19:54 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #28 Eric Draven: *** brate da je i trece oko objavilo cinjenica je da ce opet da kradu! A ja pomislio da ce Medo da ih dovede u red! Kliknite za proširenje... Ma jeste bre... Ne 'vatam se sad za Kurir ništa. Pročitaj moj prvi post na ovoj temi.
Eric Draven: *** brate da je i trece oko objavilo cinjenica je da ce opet da kradu! A ja pomislio da ce Medo da ih dovede u red! Kliknite za proširenje... Ma jeste bre... Ne 'vatam se sad za Kurir ništa. Pročitaj moj prvi post na ovoj temi.
Eric Draven Veoma poznat Poruka 13.290 22.10.2009. u 20:35 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #29 Appel: Ma jeste bre... Ne 'vatam se sad za Kurir ništa. Pročitaj moj prvi post na ovoj temi. Kliknite za proširenje... ...ma nije tako.Gde bi to oni radili.Cus zbrinjavali razne rodjake!
Appel: Ma jeste bre... Ne 'vatam se sad za Kurir ništa. Pročitaj moj prvi post na ovoj temi. Kliknite za proširenje... ...ma nije tako.Gde bi to oni radili.Cus zbrinjavali razne rodjake!
Appel Iskusan Poruka 5.689 22.10.2009. u 20:40 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #30 Eric Draven: ...ma nije tako.Gde bi to oni radili.Cus zbrinjavali razne rodjake! Kliknite za proširenje... Ma jeeeeeste, bre! Svaki dan oni to rade! Spojler Idi bre...
Eric Draven: ...ma nije tako.Gde bi to oni radili.Cus zbrinjavali razne rodjake! Kliknite za proširenje... Ma jeeeeeste, bre! Svaki dan oni to rade! Spojler Idi bre...
Eric Draven Veoma poznat Poruka 13.290 22.10.2009. u 20:41 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #31 Appel: Ma jeeeeeste, bre! Svaki dan oni to rade! Spojler Idi bre... Kliknite za proširenje... Ma tesko mi da poverujem!
Appel: Ma jeeeeeste, bre! Svaki dan oni to rade! Spojler Idi bre... Kliknite za proširenje... Ma tesko mi da poverujem!
Appel Iskusan Poruka 5.689 22.10.2009. u 20:45 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #32 Eric Draven: Ma tesko mi da poverujem! Kliknite za proširenje... Pa razumem te, idealizirao si BoTu. A kako i ne bi.
Eric Draven: Ma tesko mi da poverujem! Kliknite za proširenje... Pa razumem te, idealizirao si BoTu. A kako i ne bi.
Tihi- Aktivan član Banovan Poruka 1.712 22.10.2009. u 20:50 - URA! Tadiceva vlada osnovala jos jedno JP koje ce imati samo 13 direktora #33 zbog ovakvih lopova nasi siromasni ljudi izbeglice i raseljeni nemaju za hleba zbog ovakvih lopova nema para za narodne kuhinje - da ne budu makar gladni ako nista drugo sram da vas bude
zbog ovakvih lopova nasi siromasni ljudi izbeglice i raseljeni nemaju za hleba zbog ovakvih lopova nema para za narodne kuhinje - da ne budu makar gladni ako nista drugo sram da vas bude