Kao prvo hteo bih da se pohvalim da sam kupio UPS jer mi je odgovorna ekipa koja kontrolise uspone i padove napona dala razlog da kupim novo napajanje i da se uceci iz iskustva obezbedim sa jednim UPS-om ,kako bi momci koji kontrolisu napon imali manje posla.Sta cete ,drustvo se sve vise robotizuje.
Nazalost sada imam jedan drugi problem a on je vezan za taj UPS.Naime onog trenutka kada instaliram neki program ili igricu,u toku instaliranja se cuje neki zvuk iz kucista(onaj zvuk kada resetujete ili gasite racunar-klik!). U trenutku kada se cuje taj zvuk,instalacija prestaje i kompjuter pocinje da se koci.I to kocenje traje sve dok ne restartujem komp.
Ali kada iskljucim UPS kompjuter funkcionise najnormalnije!
Kako da resim ovaj problem? Please help!
Nazalost sada imam jedan drugi problem a on je vezan za taj UPS.Naime onog trenutka kada instaliram neki program ili igricu,u toku instaliranja se cuje neki zvuk iz kucista(onaj zvuk kada resetujete ili gasite racunar-klik!). U trenutku kada se cuje taj zvuk,instalacija prestaje i kompjuter pocinje da se koci.I to kocenje traje sve dok ne restartujem komp.
Ali kada iskljucim UPS kompjuter funkcionise najnormalnije!
Kako da resim ovaj problem? Please help!