Ups

Desavalo se u mladjim danima. Narocito posle mojih visemesecnih ili visegodisnjih preispitivanja. Njah...ko ih hebe kad nisu umeli da me vole, kao ja njih. Nije mi zao. :mrgreen:

E to me podseti kad smo bili na zurkama pa se kao krelci dogovaraju ko ce koju da startuje..kao necu ti se mesam da ti kvarim start inace bi je sigurno kresno:lol:sve ja to lepo sa strane posmatram..dodje maca..ne mislim onaj s pinka

E to me podseti kad smo bili na zurkama pa se kao krelci dogovaraju ko ce koju da startuje..kao necu ti se mesam da ti kvarim start inace bi je sigurno kresno:lol:sve ja to lepo sa strane posmatram..dodje maca..ne mislim onaj s pinka

Kakav sad sa Pinka?
I ti tako lako prepuštaš priliku, svoju ljubav da ti izmakne iz ruku zbog
krelaca i glupih recki njihovih, mislim da je stvarno onda nisi ni zaslužio:mrgreen:.

ko pre devojci sam u nju upada

Mislite da ima istine u ovome? Primetila sam to kao čestu uzrečicu
poslovicu kod gomile muškaraca što znači iz iskustva pa bi se reklo
da je neka terenska istina.
Međutim, kod mene nema, mora da mi se baš dopada,
makar prišao drugi, treći ili poslednji:mrgreen:.

ih koliko jos slobodnih ima..pa nije kraj sveta:D

Živela svakim danom sve mnogoljudnija planeta Zemlja!:D

Kakav sad sa Pinka?
I ti tako lako prepuštaš priliku, svoju ljubav da ti izmakne iz ruku zbog
krelaca i glupih recki njihovih, mislim da je stvarno onda nisi ni zaslužio:mrgreen:.

Kazem dodje maca na vratanca a ne maca retard s pinka bre..to je iz tvog ugla..al take koje pristaju da budu recke mi ne trebaju..nego one koje mene izaberu

Desilo vam se da vam ispred nosa maznu onoga/onu koju
ste želeli i kako reagujete, povučete se i ok ili borba tek sledi:per:?
nikada se nisam borila ni oko jednog muskarca, birala sam samo one koji su uvek sami umeli da izaberu, bez da ih neka "odvuce" na svoju stranu
nekada su birali mene, nekada neke druge, i sasvim je normalno sto je tako

Back