Upravo sada....

E dođavola, ja se školujem da bi me tako zvali a ti to zvanje zaradiš u kafani :P
Inače, to ti je gostionica Mladost u Čačku, ona sa drvenim klupama i stolovima ispred.. Ulica koja ide iz avenije ka lukoil pumpi a prolazi pored medicinske škole.

E dođavola, ja se školujem da bi me tako zvali a ti to zvanje zaradiš u kafani :P
Inače, to ti je gostionica Mladost u Čačku, ona sa drvenim klupama i stolovima ispred.. Ulica koja ide iz avenije ka lukoil pumpi a prolazi pored medicinske škole.

Sta ces,to obicno tako ide :D:D

Aha,znam gde je,imale girice nekad davnio dok sam studirao... :mrgreen:

...dodjoh od burazera i snajke... snajka osmi mesec... jedva cekam da dobijem sinovca :):):)

Nemanjina ulica...živela sam 2 godine u Ulici Rada Azanjca iz koje se izlazi na Nemanjinu baš u pravcu te kafane, ali nikad nisam išla tamo na girice već samo u onu staru Pivnicu kod Zelene pijace :)

...odoh da krečim konus...sama...e!

Uuuu, i ona pivnica kod pijace je dobra i dosta je bliža faksu..
Beše zanimljivo živeti u Čačku ponekad, ako ništa ono sam bar češće obilazio te neke kafane negoli sad što činim.. Sad samo splav - splav - splav - bounty - splav..

Back