Upravo objavljeno na N1 tv: Studenti koji žele da uče traže ostavku Ivice Dačića

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kshatriya

Primećen član
Poruka
789
Izvinjavam se što nemam link da postavim, ali vest je hiper friška.
Dakle ovi se ćaci baš ostrvili na SPS. Posle Đukić Dejanović, došo i veselnik Ivica na red za odstrel.
Da li će im želja biti ispunjena.
Da li ih nevidljiva ruka sada blagosilja sa balkona iznad?
Što bi se reklo u neka ranija vremena:
"Opa Đurđo !"

Pretpostavljam da studenti koji žele da uče traže da policija reaguje na idiotizme ovih što nit su gladni nit su goli nit su bosi a dobar deo ni ne radi imaju mame i tate

takodje ljudi koji žele da dodju na posao i sa posla kući bi trebalo da podignu glas da policija raščišćava gomilice neradnika i džabalebaroša

dosadni ste i nesposobni
i što je najgrdje - MALOBROJNI
Moram te razočarati, ali si potuno pogrešio. Jel gledaš tv i čitaš novine? Pa jel čuješ, vidiš, čitaš da je većina blokadera psihijatrijski slučaj? Jeste, a?
A odaću ti malu insajdersku informaciju - ogromna većina tih psihijatrsiskih slučajeva su šizofrenici sa akutnim agresivnim oblikom manije. Svaki u glavi ima minimum 10 podstanara, svaki krvoločniji od prethodnog.
I onda, ajd' ti meni kaži: ko je MALOBROJAN?

Pretpostavljam da studenti koji žele da uče traže da policija reaguje na idiotizme ovih što nit su gladni nit su goli nit su bosi a dobar deo ni ne radi imaju mame i tate

takodje ljudi koji žele da dodju na posao i sa posla kući bi trebalo da podignu glas da policija raščišćava gomilice neradnika i džabalebaroša
Hm, hm, zanimljiva opservacija, svakako vrlo raširena među delom populacije koja najčešće uopšte ne vrši opservacije.
No, da li ipak taj zahtev upućen ministru policijskom, g.Dačiću ima veze sa izrazitom tendencijoom SNS-a da izgura SPS iz vlasti gde god može, a gde ne može, da pretopi članstvo u svoje, kroz neki pokret za koji sam, kroz više nego, neproverene glasine, čuo da postoji?

Dakle ovi se ćaci baš ostrvili na SPS. Posle Đukić Dejanović, došo i veselnik Ivica na red za odstrel.
"Opa Đurđo !"

FPxu-J2WQAMah3s.jpg1b1deeec-8ad3-4269-a4fb-bb7bebd9765d_w1080_r0_s.jpg

"Opa Đurđo !"

Vucic kroz usta ovih celavih brabonjaka iz cacilenda, porucuje Dacicu, da je na govnjivoj listi i da mu se sprema pedala.. Vucic vise nema pojma da li su panduri kadar Slinavog, Vulina, Gasica ili Dacica.. Oni mrze njega, on mrzi njih.. Sada se plasi sopstvene senke.. Ali "jeba ga bate" kako si posejao tako ces i da pozanjes..

"Opa Đurđo !"
Kako se usuđuju?! Pa čovek nije vladao ni pišljivih 50 godina BRE! Razmisliće on sam da ode u penziju, tamo negde 2050.

Moram te razočarati, ali si potuno pogrešio. Jel gledaš tv i čitaš novine? Pa jel čuješ, vidiš, čitaš da je većina blokadera psihijatrijski slučaj? Jeste, a?
A odaću ti malu insajdersku informaciju - ogromna većina tih psihijatrsiskih slučajeva su šizofrenici sa akutnim agresivnim oblikom manije. Svaki u glavi ima minimum 10 podstanara, svaki krvoločniji od prethodnog.
I onda, ajd' ti meni kaži: ko je MALOBROJAN?
akutnim agresivnim oblikom manije. Svaki u glavi ima minimum 10 podstanara, svaki krvoločniji od prethodnog.
Psihoza i manija? Pa to onda nije šizofrenija, takvi su samo malo bipolarni. :lol:

Šifra boljke: psihijatar beži glavom bez obzira. :D

Ma, nisu bre oni to stvarno mislili. To se njima nešto pričinilo. Opasna su ta gladovanja. Kolko gladuju već, 5 dana?
Psihoza i manija? Pa to onda nije šizofrenija, takvi su samo malo bipolarni. :lol:

Šifra boljke: psihijatar beži glavom bez obzira. :D
Kažem, "šizofrenici sa akutnim oblikom manije", što je kategorija za sebe. A bipolarci imaju hronični oblik manične deprsije.
Mada, svojevremeno su neki autori svrstavali bipolarni poremećaj u šizofrene oblike psihoza.
Opet, šta ja znam. Ja sam samo laik koji je malo prelistavao neke knjiške iz psihijatrije. zateklo se tu u kući, pa k'o reko, 'ajd da ne skuplja to prašinu za džabe.
A i zarad ličnoga zdravlja, da znam kad mi uspostave neku novu F dijagnozu, dal me lažu.

Ali, nemojmo zaboraviti da iza Ivice stoje Rusi. Još od vremena kolaicije DS i SPS, zahtev Rusa je bio da SPS bude u vladi, i to čak sa malo boljim ministarskim mestima nego što bi se moglo očekivati spram njiihove skupštinske zastupljenosti.
I sad, ako sračunamo 2 i 2 i uzmemo u obzir sve ove izjave iz Rusije prethodnih dana, pa i prethodnih nedelja (istina, malo šarolike, no ipak..) i na to dodamo svo ono Vučićevo urlanje tokom februara i marta da je jedna "velika sila uložila 3 milijarde (nečega) u njegovo rušenje" , a znamo da su Rusi, od preuzimanja (za male pare) NIS-a uložili ukupno 3,1 milijardu dolara u isti, dolazimo do logičnog zbira.
Prisutnost notorne činjenice da je tokom 3 i kusur godine izvožena municija u Ukrajinu (a možda se i sad to radi) samo potvrđuje ispravnost gornje jednačine.

• Haha
Reactions: iig
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back