Upoznavanje u kaficu...

po mom mišeljenu...ne..nije normalno da stojiš u kafiću......a esi ti bata ili seka...?? a mooško si...pa ponašaš se ko coorica....pa neformalno...ša si ti mislio......trebalo je da ponešeš njemu rooku kooći... ili da je privedeš odmah i kresneš.........ne mislim, to je sve normalno...samo se ti ne snalaziš......tako se ponašaju ljoodi u šetnji od kafića do kafića.....

po mom mišeljenu...ne..nije normalno da stojiš u kafiću......a esi ti bata ili seka...?? a mooško si...pa ponašaš se ko coorica....pa neformalno...ša si ti mislio......trebalo je da ponešeš njemu rooku kooći... ili da je privedeš odmah i kresneš.........ne mislim, to je sve normalno...samo se ti ne snalaziš......tako se ponašaju ljoodi u šetnji od kafića do kafića.....

a jeli? zanimljivo. mozes li malo detaljnije? :-P

Samo da pricamo? :-P
Mislim ja nemam nista protiv ni same price, ali vecini devojaka se jave odmah one misli u glavi, tako da ne znam da li bi bilo dobro da sam predlozio?? Sta da kazem fakat, ajmo izaci iz kafica i idemo negde da pricamo, mislim...
A opet kao sto vidis nema ni od cekanja nista :mrgreen:
Kako god okrenes ne valja.

:lol: А одакле ти та идеја? Реко ти неки твој ''искусни'' другар....и ти поверовао??? :roll:

Back