upoznavanje preko neta

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
protects-your-manhole.jpg

pazite sebe prilikom susreta!

E ovako ...stizu mi pp-ovi ljudi koji bi hteli da se napravi dok je jos lepo vreme odbojka na adi...Ne znam vise ni sta da odgovorim..jedan pp se odnosio na okupljanje..jedan na odbojku...
Nadam se da ce neko odgovoriti na ovaj post...narocito od stare ekipe...Pozz...Maja

whitenicky:
@Bliss ja sam uvek za akciju pa makar me svi mrzeli najvise na svetu :))))) ... evo ako je nekome drago necu doci ,mozda bude na okupljanju vise ljudi :))))))

Svasta Nicky otkud ti to... :shock: ...Pa uvek sam se trudila da svako okupljanje bude maximalno javno i otvoreno za SVE ljude....to je bila poenta i ostace...znaci nije bitno ko si ..koje si godiste...bla bla...ako si na forumu dodji...ajde pisem ti pp...

Ovako ..za sve koji bi zeleli da se okupljaju neka se obrate...nekome ko je cesce na netu...ja nisam u mogucnosti nazalost da provodim puno vremena ovde i da organizujem okupljanja...ako bude bilo nesto ..imate moj mob pa me cimnite...

Predlog: Mozete postovati na Sanhinoj temi ili tako nesto...Pozz svima...i odoh ja da ucim...

Back