latica
Ističe se
- Poruka
- 2.095
Whitenicky jel to postoje neke negativne vibracije usmerene ka meni il mi se ucinilo. Nisi valjda previse uzeo k' srcu moj cudan smisao za humor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
latica:Whitenicky jel to postoje neke negativne vibracije usmerene ka meni il mi se ucinilo. Nisi valjda previse uzeo k' srcu moj cudan smisao za humor.
)))))) . Nema negativnih vibracija prema tebi , sve je to telepatska ljubav .oket:dobro jutro! ima li sta novo ovde?

whitenicky:lepo je upoznati osobu koja te provocira , pronaci je na bilo koji nacin i nalupati joj samare![]()
oket:da li je moguce da je do toga stiglo?
jacques:Beli.....preplasices devojke...sram te bilo![]()

whitenicky:ma nema razloga nekoga da plasim , oni koji su me upoznali znaju da se volim zezati ,ali kad sala predje neke granice bez obzira o kome se radi postajem jako nezgodan![]()
oket:od ranog jutra si nesto... ono...
da nisi greskom stavio prste u struju![]()
stvarno me plasis

jacques:ma daj...ti se volis zezati????:shock:....ma nisam ni vic smeo da ispricam koliko si bio ozbiljan....ne nasmejes se nikad...![]()

jacques:a zato su ti oci bile buljave....sve devojke nas obilazile u sirokom luku![]()
))) 
whitenicky:juce me iznervirala ona @dirty diana , ali samo neka se ona igra ....a sto se tice prstiju mislim da sam ih zaglavio u gacama i ne mogu ih izvaditi![]()
))))oket:ovo je vec bolje!

whitenicky:pa danas je tako i u zivotu , upoznajes razne ljude ....oni na prvi pogled deluju sasvim normalno i smatras da ti svako moze biti prijatelj, ali ti tek vremenom upoznajes tu osobu i shvatas da si je mozda i precenio :wink: , tako je i sa internetom 100 ljudi 100 cudi![]()
oket:odljutila se ljuta papricica?
oket:Hvala na savetima! Moja iskustva su mala vezana za upoznavanje, ovo ce biti korisno...
)))))RINGE RINGE RAJA...whitenicky:juce me iznervirala ona @dirty diana , ali samo neka se ona igra ....a sto se tice prstiju mislim da sam ih zaglavio u gacama i ne mogu ih izvaditi![]()

Borg_Queen:ja sam upoznala troje njih i svi su do jaja, a mene gotive samo zato shto pravim dobre palachinke... e zivote skote![]()