whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
najbolje je kad nekoga upoznas preko neta, jer tada znas kakva dijabola se nalazi s druge strane monitora i stavis ga na ignore listu
)))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))))))))))))))))))))))
))whitenicky:najbolje je kad nekoga upoznas preko neta, jer tada znas kakva dijabola se nalazi s druge strane monitora i stavis ga na ignore listu)))))))))))))))))))))))
)))Borg_Queen:sve u svemi, ispashce da je moja drugarica LATICA bila u pravu... meshanje rl u vl nosi sa sobom neke neprijatne posledice, dodatne... pametnica moja... a ja naivna...![]()

whitenicky:mnogi ne zele da upoznaju likove s neta zato sto ni sami sebe ne mogu da podnesu , prijatelji im u zivotu nisu potrebni samo : monitor, mish , tastatura i zvucnici da slusa muziku dok se zeza))

))))))))))))
))))))))
ozitivne vibracije:whitenicky:ja u zadnje vreme vise upoznajem kucne ljubimce forumasa nego njih same)))
Da,videli smo.. 

Sve se to da srediti..Borg_Queen:josh i mene da upoznash, pa da ti srce bude puno![]()

whitenicky:ja u zadnje vreme vise upoznajem kucne ljubimce forumasa nego njih same)))
..mislim,malo bih se druzhila sa njom. :wink: 

Borg_Queen:nece se baci nish ne brini, mi cemo samo malo da se igramo... u pesku... na plazi![]()
ops: sa vama