Upoznavanje partnera na preporuku, preko prijatelja...

Ne, nikako. Tip kome treba provodadzisanje da bi upoznao zensku ima ozbijan problem. Mene je pre 15 godina mamina prijateljica upoznala sa "divnim" momkom koji je zapravo bio lopov i prevarant i koji je na kraju zavrsio iza resetaka, a opljackao je na kraju i tu zenu koja me je sa njim upoznala. zajebite ljudi to. Ucite se na tudjim greskama, slusajte svoje instikte. Ako vam prvi utisak kaze da nesto nije u redu,poslusajte ga.

Ne, nikako. Tip kome treba provodadzisanje da bi upoznao zensku ima ozbijan problem. Mene je pre 15 godina mamina prijateljica upoznala sa "divnim" momkom koji je zapravo bio lopov i prevarant i koji je na kraju zavrsio iza resetaka, a opljackao je na kraju i tu zenu koja me je sa njim upoznala. zajebite ljudi to. Ucite se na tudjim greskama, slusajte svoje instikte. Ako vam prvi utisak kaze da nesto nije u redu,poslusajte ga.

zanimljivo...

bas je omanula ta zena :think:

mada, kakve sam sama birala, vise verujem u tudju moc procene :sad2:

zanimljivo...

bas je omanula ta zena :think:
Ma obmanuo je on mnogo ljudi, ne zna im se broj. Profesionalac. Problem kod provodadzisanjaje sto ti mislis, kao, pa ako ti ga prijatelj preporucuje znaci da je lik ok, cim ga ovaj poznaje. E cvrc! To musko koje ceka da mu neko nabaci zensku nije cist. Ista stvar sa mojom bliskom prijateljicom, isto tako upoznala muza, jedinac mamin, psihopata teski, jedva se razvela od njega. Kroz pakao je prosla.

imam jednu poznanicu koja se tako udala, ok mi je resenje za one kojima je prioritet da ne budu sami.

tebe sam se setila malopre, kad sam prelistavala moju pacenicku temu: http://forum.krstarica.com/showthread.php/400847-Ženim-se, bila si upravu, znao ju je mnogo dugo

sto se tice ovog sto si sad napisala, a sta cemo s onima koji slabo izlaze? kako oni nekog da upoznaju?
a biti sam ceo zivot bas i nije neki izbor.

sta mislite o ovakvom nacinu upoznavanja sa potencijalnim partnerom/partnerkom? :)

mozda najbolji nacin za spajanje? m?

Svaki nacin moze da bude pravi i njegova suprotnost.

Kod upoznavanja preko prijatelja je dobro sto postoji neko filtriranje, po proceni prijatelja i dostupne su neke informacije. Losa je strana sto ako se to ne zavrsi dobro, prijatelji treba da se kombinuju u slucaju skupnog susreta...

Back