Tristran
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
sta mislite o ovakvom nacinu upoznavanja sa potencijalnim partnerom/partnerkom? 
mozda najbolji nacin za spajanje? m?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nikako. Tip kome treba provodadzisanje da bi upoznao zensku ima ozbijan problem. Mene je pre 15 godina mamina prijateljica upoznala sa "divnim" momkom koji je zapravo bio lopov i prevarant i koji je na kraju zavrsio iza resetaka, a opljackao je na kraju i tu zenu koja me je sa njim upoznala. zajebite ljudi to. Ucite se na tudjim greskama, slusajte svoje instikte. Ako vam prvi utisak kaze da nesto nije u redu,poslusajte ga.
Ma obmanuo je on mnogo ljudi, ne zna im se broj. Profesionalac. Problem kod provodadzisanjaje sto ti mislis, kao, pa ako ti ga prijatelj preporucuje znaci da je lik ok, cim ga ovaj poznaje. E cvrc! To musko koje ceka da mu neko nabaci zensku nije cist. Ista stvar sa mojom bliskom prijateljicom, isto tako upoznala muza, jedinac mamin, psihopata teski, jedva se razvela od njega. Kroz pakao je prosla.zanimljivo...
bas je omanula ta zena![]()
imam jednu poznanicu koja se tako udala, ok mi je resenje za one kojima je prioritet da ne budu sami.
ok mi je resenje za one kojima je prioritet da ne budu sami.
Ima jedna izreka .sta mislite o ovakvom nacinu upoznavanja sa potencijalnim partnerom/partnerkom?
Kad neko pokušava da spoji dve osobe, taj najčešće barem jedno od to dvoje smatra kretenom (dragim, ali kretenom), a neretko i oboje.
Može da uspe, ali sa ništa većom verovatnoćom nego da ste se međusobno izvukli na tomboli.
ma jok bre zar mislis da ima ovde nesposobnih da im treba pomoc prijatelja,ma ni pola pola im ne trebasta mislite o ovakvom nacinu upoznavanja sa potencijalnim partnerom/partnerkom?
cime podkrepljujes ovaj stav?Kad neko pokušava da spoji dve osobe, taj najčešće barem jedno od to dvoje smatra kretenom (dragim, ali kretenom), a neretko i oboje.
.
pa odakle ti ovakva ideja?