Upoznavanje novih ljudi

Brank0

Početnik
Poruka
4
Pozdrav, imam 18 godina, i zainteresovan sam da upoznam nove ljude i potencijalno devojku. Ne volim da izlazim u klubove i slična mesta. Imam nekolicinu prijatelja ali mislim da mi to nije dovoljno, pogotovo za traženje neke devojke (Nikad nisam bio u vezi). Da li imate neke predloge koji bi mi pomogli u vezi mog socijalnog života?

Pozdrav, imam 18 godina, i zainteresovan sam da upoznam nove ljude i potencijalno devojku. Ne volim da izlazim u klubove i slična mesta. Imam nekolicinu prijatelja ali mislim da mi to nije dovoljno, pogotovo za traženje neke devojke (Nikad nisam bio u vezi). Da li imate neke predloge koji bi mi pomogli u vezi mog socijalnog života?
Bazen, treniraš neki sport (samo nemoj da uletiš tamo gde sve muškarci). :D
Ideš tako na neka mesta gde šetaju mladi tvojih godina. Ovde kod mene, posle šest zatvara se glavna ulica za šetnju. I tako od 9 samo dolaze srednjoškolke sa drugaricama. I momci, svakako. Ne znam kod tebe ima li tako nečeg.

Bazen, treniraš neki sport (samo nemoj da uletiš tamo gde sve muškarci). :D
Ideš tako na neka mesta gde šetaju mladi tvojih godina. Ovde kod mene, posle šest zatvara se glavna ulica za šetnju. I tako od 9 samo dolaze srednjoškolke sa drugaricama. I momci, svakako. Ne znam kod tebe ima li tako nečeg.
Ja svakako volim da šetam, ali džabe da ih ima i 1000 kad ja ne mogu tek tako da ih upoznam. :D

Imam,sedi na bajs i u prirodu

Stvarno ne znam šta da radim. Drugari mi non-stop pričaju kako neću ništa da radim za ovo leto, kako trebam dobro da ga iskoristim dok sam mlad, da se upoznajem sa ljudima, socijalizujem. Radim kao freelancer na jednom sajtu, rekoh ja njima planiram da graindujem novac tokom leta jer nemam ništa drugo da radim, a oni meni govore kako to nije baš najbolja opcija jer ću u životu dosta da radim. Imam osećaj takav da zapravo kasnije ću imati sve manje vremena da upoznam ljude i neku potencijalnu devojku i da ću uvek ostati sam. Odličan sam učenik, ponekad smešan i imam dosta dobrih osobina, voleo bih da sa nekim to podelim. Klubovi me ne zanimaju iz prostog razloga jer ne volim alkohol, ne pušim, ne drogiram se, ne volim glasnu muziku, teško je naći nove prijatelje, a KAMOLI devojku koja je slična kao i ja, a da mi se pritom dopada. Nije mi lako jer nikad nisam imao devojku, a stvarno imam želju da osetim kako je to biti voljen, a sve više mislim kako ne zaslužujem ni jednu. Stvarno mislim da sam prosto rečeno ''u govnima'' što se toga tiče. :(

Dobro brate jeste zaeb malo zna snoskica da rastereti,mora da se oslobodis te presije da ne upadnes posle u zamku da mora da to bude veza i devojka,nego lepo blago nama neku matorku da te poduci i da zapalis na more tamo letnje seme lakse padnu

Danasnji socijalni zivot je prevara.
Posmatram danasnju omladinu po kaficima,to ne izbija telefone iz ruku,cisto sumnjam da izmedju sebe prgovore vise od 5 slozenh recenica....

Back