- Poruka
- 462
moja traje 8 meseci <3

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve ima granice, a virtuelne ljubavi mahom pucaju ko sapunice
За љубав нема границе.
Слажем се.
- - - - - - - - - -
Љубав нема границе. Ко се воли може да буде и са другог континента. Слатке муке.
Jesam..
Jako smo dobri drugovi,i iscekujemo dan kad cemo se opet sresti.
Dali ce se nesto desiti neznam..prepusteni smo onome sta cemo osetiti u tom trenutku.![]()
Ogromna razlika..Meni na lepo ovoga puta.Koliko ti je neko drugačiji ili i indetičan slici koju si stekao na osnovu reči samo, kada ga konačno upoznaš?
Ogromna razlika..Meni na lepo ovoga puta.
Problem je sto ovde vidimo stvari koje nam serviraju, sa jako malo materijala.
Mislila sam na ličnost i karakter. Pretpostavljam da je i tvoj odgovor u tom kontekstu.
Zanima me koliko je moguće da nam je tačna perepcija kroz ovakav svet ako pretpostavimo da je neko potpuno iskren i prirodan i ovde.
Valjda ovisi od coveka do coveka. Od jedne osobe zavisi koliko veruje svemu, a od druge koliko je iskrena.Mislila sam na ličnost i karakter. Pretpostavljam da je i tvoj odgovor u tom kontekstu.
Zanima me koliko je moguće da nam je tačna perepcija kroz ovakav svet ako pretpostavimo da je neko potpuno iskren i prirodan i ovde.
Zabce me preduhitrila,ali je uvek i upitnikMislila sam na ličnost i karakter. Pretpostavljam da je i tvoj odgovor u tom kontekstu.
nema skoro pa nikakve razlike, to su sto su i ovde...
Koliko ti je neko drugačiji ili i indetičan slici koju si stekao na osnovu reči samo, kada ga konačno upoznaš?
Ono sta sam ja shvatio je da se dugim dopisivanjem (mesecima) pre prvog sastanka ukida potreba za nekim formalnostima i gubljenjem vremena na njih. Npr tada na prvom dejtu veoma lako padne i prvi seks, posto se dvoje vec poprilicno poznaju.