noviclan123
Zainteresovan član
- Poruka
- 495
Evo da podelim s vama jedan klip o osobi koja je teska skoro 300kg. Smatra se za najdeblju osobu na Balkanu i za najdebljeg coveka svih vremena na ovim prostorima. Ima samo 23 godine...poslusajte pricu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam u 23 imao 140 kila al sam se posle stanjio
ostale strije na dupetu
Ima ljudi u Americi debljih koji su uradili operaciju zeludca,al ne znam dal to pokriva socijalno u ovakvim slucajevima...
A realno sad raymisljam kao smo cesto puni predrasuda,meni je prvo palo na pamet da ga je majka tovila ko malog,a da je i on sam bio neumeren u slatkisima,a onda procitas,saobracajka,bolesti,kicma,pare za lekove, i skonas da nije sve tako jednostavno..
- - - - - - - - - -
Al ne znam koliko ovaj sme da vezba posebno bog kicme,i drugih problema zdravstvenih..
ne sme mora da prestae da jede
jao jeo gibanciu celu za veceru i litar mleka sa neskvikom dorucak 10 sendvica ili ceo krug bureka i kroasane punjene cokoladom ili pancerotu pozamasnu al skurcilo mi se i zadnje sto sam se ozdrao je cela plazma torta posle toga se smirio izgubio 50 kila za 8 meseci
- - - - - - - - - -
300 kila je vec jebada ostace mu koze za izvoz morao bi s tim da se pozabavi
I brate ... ti si sav kesh pucao na guscu samo![]()
ne sme mora da prestae da jede
jao jeo gibanciu celu za veceru i litar mleka sa neskvikom dorucak 10 sendvica ili ceo krug bureka i kroasane punjene cokoladom ili pancerotu pozamasnu al skurcilo mi se i zadnje sto sam se ozdrao je cela plazma torta posle toga se smirio izgubio 50 kila za 8 meseci
- - - - - - - - - -
300 kila je vec jebada ostace mu koze za izvoz morao bi s tim da se pozabavi