*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
To (Boze me prosti) k'o oni policajci iz vica: Pao helikopter na groblje. Javljeno da je pronadjeno 3OOO mrtvih :?Alekasandar3:А и нека истраже масовне гробнице на Церу... има једно 30,000 Аустријанаца...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To (Boze me prosti) k'o oni policajci iz vica: Pao helikopter na groblje. Javljeno da je pronadjeno 3OOO mrtvih :?Alekasandar3:А и нека истраже масовне гробнице на Церу... има једно 30,000 Аустријанаца...
Kakva radikalska glupost ! Mladić je izgubio rat u Bosni ! RS je spasio neko sasvim drugi.......*BILJA*:Uostalom, da nije bilo Ratka Mladica, ne bi ostao nijedan Srbin u Bosni, niti bi bilo REpublike Srpske.
Sam Oric je DOKAZANO pobio blizu 4OOO Srba i dobio dve godine zatvora.
Nismo mi sisali vesla.
shaddow:A zašto ti je žao čoveka koji je naredio da se pobiju hiljade ljudi kojima su ruke bile vezane žicom?!?! :shock:
Ej salasi, opet ce vam doci...Torrente BG:A on na nekom salasu u Vojvodini u ravnici se baskari a ovi se krse po planinama![]()
8-) 
Ma nije tacno, rodjen je u Bosni...DOBROSTOJECI:Orić je Beograđanin , bio policajac u OUP Savski Venac . Naročito se istakao u prebijanju pristalica SPO-a na mitinzima protiv Slobe . Muslimanska ********* u zaštiti lika i dela Slobodana..........
Hoces li ti na ignore?!DOBROSTOJECI:Kakva radikalska glupost ! Mladić je izgubio rat u Bosni ! RS je spasio neko sasvim drugi.......
Orić je Beograđanin , bio policajac u OUP Savski Venac . Naročito se istakao u prebijanju pristalica SPO-a na mitinzima protiv Slobe . Muslimanska ********* u zaštiti lika i dela Slobodana..........
Možda niste sisali vesla ali i sad sisate - prst !![]()
DOBROSTOJECI:Kakva radikalska glupost ! Mladić je izgubio rat u Bosni ! RS je spasio neko sasvim drugi.......
Orić je Beograđanin , bio policajac u OUP Savski Venac . Naročito se istakao u prebijanju pristalica SPO-a na mitinzima protiv Slobe . Muslimanska ********* u zaštiti lika i dela Slobodana..........
Možda niste sisali vesla ali i sad sisate - prst !![]()
Alo bre, o čemu pričate?!?!malaaleja:A verujem da si ti bio prisutan kada je on to naredio, ili si cuo rekla kazala.![]()
Ima li pisani ili tonski zapis njegovog tzv naredjenja koje ti navodis..
Što jes, jes. Baš je bio brižan. A što je pobio hiljade ljudi to nema veze?!? :shock:Varahilo:..makar je muslimansku decu i žene prebacio na bezbednu teritoriju,
ili toga nema na snimku![]()
Ma ti si budala...shaddow:Alo bre, o čemu pričate?!?!
Pobijeno je 7.000 ljudi, a ti pitaš dal postoji tonski zapis?!?!? :shock:
Misliš da to može da prođe tako, kao nije se ništa dogodilo??!!?
Alo bre, gde vam je mozak da ga upotrebljavate?!?!?
I kao "nije on naredio"? Pa ko je bio glavni komandant, i ko je bio lično prisutan u Srebrenici kada se to događalo?!?! :shock:
Ja sam Srbin, ali nikada neću braniti drugog Srbina koji je zločinac, samo zato što je Srbijn. Svaki zločinac je zločinac, koje god vere i nacije bio.
Uopšte nije bitno da li je 4, 5, 6, 7 ili 8 hiljada ljudi. Zar je tebi to bitno?!? :shock:Varahilo:@shaddow
a ko ti je kazao to za 7 000, Amor Mašović ili nesretna komisija![]()
shaddow:Što jes, jes. Baš je bio brižan. A što je pobio hiljade ljudi to nema veze?!? :shock:
Stvarno mi nije jasno na kojoj klinici su vam operisali mozak tako da niste u stanju NI MALO da razmišljate svojom glavom?!? ******, čini mi se da radikal kada krene u prodavnicu, prvo nazove Vučića da mu kaže šta da kupi....![]()
shaddow:Uopšte nije bitno da li je 4, 5, 6, 7 ili 8 hiljada ljudi. Zar je tebi to bitno?!? :shock:
shaddow:A dozvoljeno je pobiti hiljade ljudi koju su ratni zarobljenici?!?
Samo tako, izvedeš ih i streljaš?
Da li misliš da je manje kriv ako je ubio 4.000 ljudi, nego ako je ubio 8.000 ljudi?!? :shock:Torrente BG:Normalno da je bitno.A tebi vidim nije bitno.
Nije isto ako je ubijeno 3-4 000 a kaze se da je 8 000 a posto ima takvih kao sto si ti sutra ce reci da je ubijeno milion ljudi u Srebrenici.
shaddow:Uopšte nije bitno da li je 4, 5, 6, 7 ili 8 hiljada ljudi. Zar je tebi to bitno?!? :shock:
Pa jesam al' on i dalje nastavlja ....shaddow:E sad si mu rekooo, svaka ti čast...![]()
![]()
![]()