Upomoć! II deo

pile2003:
Pošto smo (devojka i ja ),odlučili da vodimo ljubav (prvi put za oboje),pustili laganu muziku,lepo se opustili,počeli predigru itd.,sve je bilo ok (ljubljenje,maženje,napaljeni maximalno...),dok nisam pokušao da udjem u nju.Pri prvom pokušaju osetila je jaku bol u vagini nakon čega smo odmah prestali (usao sam samo 1/3 i nisam osetio nikakav otpor,što bi ukazivalo na bolno mesto). Sledeće večeri smo pokušali ponovo,bol je ponovo bio prisutan ali sa manjim intenzitetom.Odlučili smo da prekinemo i ostali smo ležati u krevetu.Medjutim,šta se dešava???Prilikom oblačenja,primetili smo da posteljini a i po našim telima ima krvi!Dosta krvi!
PITANJE br.1:Dali je pukao himen?
Treće večeri sasvim opušteno,spontano,polako a opet napaljeni do kraja,pokušali smo ponovo...I opet ista priča,BOL!!!Medjutim,sada se bol javio tek kad sam bio 1/2 u njoj.Opet se javilo krvarenje,doduše,slabije.Plašimo se da nastavimo!!!
PITANJE br.2:Dali je to posledica njenog prilagođavanja (širenja vagine)???
Pomozite ako boga znate!!!

neiskusni par

Ма кркни јој га до 7 дванаестина...али ни дванаестину више.:lol: ;-)

Шала...истина је да не знам како да ти помогнем...никад нисам скидао мрак (...и сад имам грешне мисли:oops: :lol: :wink: ). Ето ако ти је за утеху...има и неискуснијих у неким стварима од тебе. :-) :wink:

pile2003:
Pošto smo (devojka i ja ),odlučili da vodimo ljubav (prvi put za oboje),pustili laganu muziku,lepo se opustili,počeli predigru itd.,sve je bilo ok (ljubljenje,maženje,napaljeni maximalno...),dok nisam pokušao da udjem u nju.Pri prvom pokušaju osetila je jaku bol u vagini nakon čega smo odmah prestali (usao sam samo 1/3 i nisam osetio nikakav otpor,što bi ukazivalo na bolno mesto). Sledeće večeri smo pokušali ponovo,bol je ponovo bio prisutan ali sa manjim intenzitetom.Odlučili smo da prekinemo i ostali smo ležati u krevetu.Medjutim,šta se dešava???Prilikom oblačenja,primetili smo da posteljini a i po našim telima ima krvi!Dosta krvi!
Treće večeri sasvim opušteno,spontano,polako a opet napaljeni do kraja,pokušali smo ponovo...I opet ista priča,BOL!!!Medjutim,sada se bol javio tek kad sam bio 1/2 u njoj.Opet se javilo krvarenje,doduše,slabije.Plašimo se da nastavimo!!!

neiskusni par

Imao sam slican problem sa sadasnjom devojkom,isto tako pokusavali smo par puta i nikako,ali sve se da resiti,samo je dobro opusti,sto vise mazenja,ljubljenja,pa je onda liznes pa malo prsticima,pa oba u isto vreme,i kad pocne da joj potpuno prija prst unutra,tek onda pocnes lagano sa fircanjem.

Pozdrav

I tako...Pokušali smo ponovo i opet ista priča,BOL!!! :( :confused:
Kaže da je jako boli,sa gornje strane,mada je situacija (po mom mišljenju) krenula na bolje.
Izostalo je krvarenje! :D
Bol se manifestuje uvek na istom mestu i čim prestanemo bol nestaje,a dok nema bola sve je ok i svidja joj se osećaj.... :grin: :grin: :grin:
Da nije možda previše "uska" pa joj treba malo više vremena da se prilagodi... :?:

Nadji drugu, kad njuu sve boli s njom nesto nije u redu. To ti je isto kao kad bi otisao na posao a gazda ti kaze napravi to a tebe od svakog posla boli brzo bi odyebo karijeru.
Ako nije za to nek se ne yebe.

pile2003:

neiskusni par

To je uobicajeno, ja sam yebo ribu koja je imala pauzu 2 godine pa sam opet morao da ulazim po cetvrtinama a ne trecinama!!!

Trajace to jos neko vreme, ali mnogo pomaze ako se ona napali i pica joj se navlazi....

pile2003:
I tako...Pokušali smo ponovo i opet ista priča,BOL!!! :( :confused:
Kaže da je jako boli,sa gornje strane,mada je situacija (po mom mišljenju) krenula na bolje.
Izostalo je krvarenje! :D
Bol se manifestuje uvek na istom mestu i čim prestanemo bol nestaje,a dok nema bola sve je ok i svidja joj se osećaj.... :grin: :grin: :grin:
Da nije možda previše "uska" pa joj treba malo više vremena da se prilagodi... :?:

Ili je tebi sirok,debeo,velik:? :?: :razz:

Vidi, kao zensko da ti pomognem. Da li je bol normalna ili ne? U prinicipu, sve zavisi od zene do zene, jer svaka ima razlicit organ. Neka je elasticnija, neka uza, neka sira, i od toga zavisi intenzitet bola. Tako da ti niko ne moze reci "bolece" ili "nece boleti". To je individualno. Kao sto je i krvarenje. Ne krvari svaka. Moj savet, tebi i njoj je sledeci. Svaki naredni put ce je manje boleti. Jednostavno neka shvati to kao neminovnost. Vidim da ljudi svasta pisu, ali to mora da se rastegne i jednostavno da se razradi, da tako kazem. Neka stisne zube i izgura par puta, i sve ce biti u redu. Pricam iz licnog iskustva. Cak i kada nemas seks dugo, a nisi nevina, boli prvih par puta. Znaci, kazes joj lepo,,,istrpi par puta, i svaki naredni put ce manje boleti. To je bre posao :) Ali posle joj sledi velika nagrada..

pile2003:

neiskusni par

Pozovi Dugog Jezika da razgrne svojom omiljenom tehnikom a onda joj 'krni' po metodi GAZDARICA&dr.Ruth

Back