neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde bre, 7 godina, zvučiš kao da je 70 godina razlike, pa vas zasipaju katranom i perjem na ulici. Msm, niste baš toliki skandal.
Kome to bode oči, jedino ako ti izgledaš 20 godina starije, a on 20 godina mlađe, pa da se čude ljudi...Kod većine ljudi se ne primeti da li je 7 ili 6 ili 5 ili koliko je već društveno prihvatljivo, i ne znaš dok ti neko ne kaže.
A to što njegova mama drami, ebg, dramila bi i za svaku drugu. Misliš da bi joj bila savršena da ste vršnjaci? Bi q.
I ti samo nastavi da se opterećuješ tom nebitnom razlikom, nabijaj sebi komplekse šta ko misli kad vas vidi i šta će ko kaže, daleko ćeš da doguraš.
ma nama to mnogo ne smeta niti se opterecujemo previse ali je cinjenica da drugima smeta...a kad dugo zivis mirno i sad odjednom mnogi pocinju da se interesuju i pretresaju ti zivot, pa mora da smeta.....iskreno, nisam ni znala da moze da bude tako pa se cudim
))).....a daleko sam ja od kompleksa, izgledam ja kao grom za svoje godin a i imam super brak a i ovo je tema o cudjenju nad pojavom a ne od toga da meni ta pojava ista moze da poremeti zivot....
ni ja nisam do sada osecala ovako....cak sam se i razvela pre 7 godina i nije bilo toliko komentara koji su dolazili do mene...
Не мислим да такве приче могу озбиљно да наруше нечију професионалну или породичну репутацију, али није баш свеједно...
Није исто ''има 30 а није се удала''... То је стање које траје.
Ово су примери где чаршија одједном добије повод за причање, загледање и олајавање... Није лако бити тема дана месецима, нарочито ако сте особа која не воли публицитет, која има децу и којој тешко пада да је људи, поред свега што је остварила у друштвеном животу заједнице, карактеришу само и искључиво као ''распуштеницу''...(то је, ваљда, нека пуштена с ланца, па зато бескрупулозна и хоћна.....ваљда....)
malo sam na temi o svekrvama a malo imam i drugih situacija koje su za mene nove....upustila sam se u bracne vode posle 7 godina uloge samohrane majke.....on je mladji od mene 7 godina i momak i to je mnoge pokrenulo na hajku....dugo to nisam htela da priznam ali je ocigledno da mnogima bodemo oci a meni to uzasno smeta, gledam da sto manje informacija dajem o nama je ne zelim da sa nama ispiraju usta....mi smo sasvim obicni ljudi koji se vole i koji su se nasli
....zivimo u vecem gradu i mislila sam da su ljudi manje primitivni da vise gledaju svoja posla....kakva su vasa iskustva po tom pitanju??...jel vase okruzenje voli mnogo da zaviruje u vase porodicne odnose i kako se nosite sa tim???
malo sam na temi o svekrvama a malo imam i drugih situacija koje su za mene nove....upustila sam se u bracne vode posle 7 godina uloge samohrane majke.....on je mladji od mene 7 godina i momak i to je mnoge pokrenulo na hajku....dugo to nisam htela da priznam ali je ocigledno da mnogima bodemo oci a meni to uzasno smeta, gledam da sto manje informacija dajem o nama je ne zelim da sa nama ispiraju usta....mi smo sasvim obicni ljudi koji se vole i koji su se nasli
....zivimo u vecem gradu i mislila sam da su ljudi manje primitivni da vise gledaju svoja posla....kakva su vasa iskustva po tom pitanju??...jel vase okruzenje voli mnogo da zaviruje u vase porodicne odnose i kako se nosite sa tim???
ma nama to mnogo ne smeta niti se opterecujemo previse ali je cinjenica da drugima smeta...a kad dugo zivis mirno i sad odjednom mnogi pocinju da se interesuju i pretresaju ti zivot, pa mora da smeta.....iskreno, nisam ni znala da moze da bude tako pa se cudim
))).....a daleko sam ja od kompleksa, izgledam ja kao grom za svoje godin a i imam super brak a i ovo je tema o cudjenju nad pojavom a ne od toga da meni ta pojava ista moze da poremeti zivot....
Јест, само фарму или Великог брата можеш да искључиш кад год хоћеш или да не гледаш уопште...и да ти никако не утичу на живот...а овде то није могуће...medved je uglavnom pisao umesto mene.
seoske priče su važne u onoj meri u kojoj mi na njih obraćamo pažnju.
cela tema me podseća na zgražavanje nad farmom ili velikim bratom.
sorry
@Hellen
U čemu je razlika? Mislim, kako to nečiji pogledi ispod oka ili komentari sa strane utiču na naš život?
Mogu da utiču ali samo na onaj način na koji ih usmerimo. Nekoga će ojačati a neko će se izgubiti u razmišljanju gde greši.
Pokušaji da se ugodi svima su unapred osuđeni na neuspeh, odnosno ko bude vodio tuđe živote, neće imati svoj!
Čak postoji i dobra strana a to je da vidimo ko nam je prijatelj i obratno...
Čime žena zasluži epitet sponzoruše samo zato jer njen frajer ima više love nego ona?Сваком човеку јесте важно како се котира у друштву! Нико од нас није изловано острво, сви смо ми део неке друштвене заједнице и не верујем да постоји човек којем ама баш никако није стало до тога да људи из његовог окружења имају о њему лепо, или бар реално мишљење, онако како он сам заслужује. Нико се не осећа лепо ако га други људи, поред свега доброг што је чинио, зову погрдно ''ћорави'' само зато што носи наочаре или ''копиле'' само зато што је рођен у ванбрачној заједници. А чиме може једна пристојна и угледна жена да заслужи погрдни епитет ''распуштенице'' која се ''спанђава'' само зато што се некад у животу развела и што се дрзнула да поново у животу буде срећна?