ma nama to mnogo ne smeta niti se opterecujemo previse ali je cinjenica da drugima smeta...a kad dugo zivis mirno i sad odjednom mnogi pocinju da se interesuju i pretresaju ti zivot, pa mora da smeta.....iskreno, nisam ni znala da moze da bude tako pa se cudim

))).....a daleko sam ja od kompleksa, izgledam ja kao grom za svoje godin a i imam super brak a i ovo je tema o cudjenju nad pojavom a ne od toga da meni ta pojava ista moze da poremeti zivot....
Ajd ovako da ti kažem....Ja ne znam kad sam naletela na tvoj post u kome se ne pominje da si sa mlađim, da te osuđuju, da te svekrva ne voli....Možda ja grešim, ti to svakako bolje znaš, ali eto, to ti je onako moj utisak cele te tvoje priče, da si upravo ti time opterećena. Msm, meni svejedno, ako i jesi i ako ti treba da to istreseš, tresi na forumu, super...ali, sebe radi, drži to pod kontrolom da ne bi sama sebe izminirala.
Osim što ti je svekrva nezadovoljna snajom, ko te preslišava, šta, zaustavljaju vas na ulici da vas pitaju koliko si starija? Kako izgleda ta hajka o kojoj pričaš? Ili misliš na to šta dokone komšinice pričaju uz kafu? Za 7 godina razlike?
Izvini na iskrenosti, ali znam dosta tzv društveno neprihvatljivih parova, što zbog razlike u godinama, što zbog verskih, nacionalnih, klasnih, rasnih razlika, kakvih hoćeš, sve zajedno "značajnijih" od tih pišljivih 7 godina, i jeste, svi uglavnom prođu period neprihvatanja svekrva i tašta i slična porodična zatezanja, ali niko ne priča o hajci niti ih na ulici gledaju kao svetsko čudo niti ih kojekakvi preslišavaju kao što se stiče utisak da je kod tebe slučaj. I ako ima pokušaja petljanja i ako ima čudnih pogleda, oni to onda valjda spontano iskuliraju i te poglede ne vide, jer su sami u sebi prelomili da su obični. Ebg, ko obraća pažnju na čaršiju treba da se drži društveno prihvatljivih obrazaca.
Izvini još jednom, ako ti smeta ovo, obrisaću, ali zaista je iz najbolje namere napisano. Eto.