uplasena

tigrica24

Početnik
Poruka
1
dali je neko imao slicno iskustvo?

imala sam 2 abortusa (ciscenje) pre rodenja prvog deteta i posle toga jos jedan abortus(pilula)..... pre nekoliko sam ostala u drugom stanju i zelela da rodim ali sam imala spontani i izgubila bebu. bila sam u 5 nedelji trudnoce. Doktor nije znao razlog zbog cega se to desilo. jajasce je bilo na bobrom mestu u materici. Morala sam da idem na ciscenje materice. Doctor nije hteo da radi nikakve druge testove osim pap testa i i vadenja krvi. Samo mi je rekao da pijem dobre vitamine koji se mogu kupiti u bilo kojoj apoteci i da pokusam ponovo.
Brine me to sto nije radio nikakve testove da ustanovi razlog spontane trudnoce.....
i dali je moguce zbog abortusa koje sam imala pre da nemogu da imam uspesnu trudnocu. mnogo me to brine??? :cry: molim vas ako iko zna nesto da mi odgovori :?: hvala unapred

Svaki abortus je rizik za zdravlje (nadam se da to znas),tako da je sasvim moguce da zbog toga imas problema.U svakom slucaju,nadji nekog dobrog ginekologa koji ce ti sledecu trudnocu na pravi nacin pratiti.....

Back