darko darko
Ističe se
- Poruka
- 2.561
Ja sam pausalac, dve godine mi je radnja bila zatvorena privremeno. Posto sam tada kada sam zatvorio dugovao 20 -30 000 dinara, uplacivao sam redovno po 8400 dinara svaki mesec, bez obzira sto je radnja bila zatvrena, nebitno imao sam uplatu do lokala i to sam preusmeravao tamo! Otvorio sam normalno radnju oko posle godine, nastavio sam redovno da uplacujem. Kada god sam bio tamo za nekakve potvrde sve mi je bilo u pretplati pre nekih 3 meseca, zaduzenje mi je oko 8600 mesecno sve. Prekljuce odem opet da overim knjizicu, sve je u minusu osim socijalno(iako je bilo u pretplati vise nego sto bi skinuli za tri meseca + uplate), za ovu godinu posotoje samo 3 proknjizene uplate, 7 nema! Ajde reko mozda je promenjen broj ziro ili poziv, ali sve je kako treba uplatnice su kuci sacuvane! Sta sada gde sada, kako je to moguce, mislim icicu sa uplatnicama, jer kada sam bio kazu samo nema uplata i to je to, nisam imao uplatnice u dzepu, nisam se ni nadao! I kako moze jednom meseca moze biti proknjizeno drugog ne!