Upitnik iznad glave

Jefimija*

Aktivan član
Poruka
1.828
Upoznas nekog i bas se ono kliknete
Znate se par dana a kapirate se kao da se znate dugo.nalozeni jedno na drugo 24h.stalno ste zajedno ako niste čujete se ili ste na viberu.znači sve je vrh.proveli ste noć zajedno (bitno je naglasti da vam to nije prva noc)a sledeceg dana ste bili bas u gužvi i napisali mu ujutru poruku da ste u gužvi ali vam fali i da ćete se javiti.javite se popodne i stigne poruka da je i ta osoba u gužvi i kao tušira se,izlazi iz kuće . cucemo se u guževi je:) uvece mu piste na viber .na mreži je ali poruke nisu pogledane. Prolazi cela noć.šaljete drugi dan SMS.nema odg. Sta VI mislite? Sta vam prolazi kroz glavu? Da li mislite da je takvo ponasanje ok? I kako se postaviti ako se javi i ponaša najnormalnje :)
Uh bas sam bila detaljna :)
Želim da naglasim da se ovo meni možda ne dešava haha

znaci desava se tvojoj najboljoj drugarici...:lol:
pazi, mozda je stvarno neka frka i guzva,
ko zna sta se desava...
pustis ga, ako se ne javi i danas,
posto je ovo kontam treci dan,
pitas u cemu je fora, na sta lici to ponasanje,
posaljes mu tri ortaka sa bezbolnim tretmanom,
al prstice da mu ne diraju...
da kad bude par meteri u bolnici da moze da ti kucka...:lol:

ma znam vidis da se zezam...:lol:

al opet, kao sto rekoh na pocetku, ko zna u kakvoj je situaciji...
mozda je imao smrtni slucaj, ne daj Boze...
i nije mu bas do kuckanja...
mozda je zaglavio u muriji...
mozda je zaglavio u bolnici...
svakakava srranja se desavaju...

msm, znam da ne zracim optimizmom, al je bi ga....

Znate se par dana a kapirate se kao da se znate dugo.nalozeni jedno na drugo 24h.stalno ste zajedno ako niste čujete se ili ste na viberu.znači sve je vrh.proveli ste noć zajedno (bitno je naglasti da vam to nije prva noc)a sledeceg dana ste bili bas u gužvi i napisali mu ujutru poruku da ste u gužvi ali vam fali i da ćete se javiti.javite se popodne i stigne poruka da je i ta osoba u gužvi i kao tušira se,izlazi iz kuće . cucemo se u guževi je:) uvece mu piste na viber .na mreži je ali poruke nisu pogledane. Prolazi cela noć.šaljete drugi dan SMS.nema odg. Sta VI mislite? Sta vam prolazi kroz glavu? Da li mislite da je takvo ponasanje ok? I kako se postaviti ako se javi i ponaša najnormalnje :)
Frajkan je igrac. Igra tacno po knjizi... Za detaljnije, pitaj.

a mozda je i to sto si ti napisala...
mozda glumi ludilo
mozda je neki istripovani baja sto stalno menja cice a ona se primila ne znajuci...
i toga ima...

u svakom slucaju ta prica nemam vremena da se javim,
ako neko hoce da se javi, ako nije visa sila u pitanju, ne pije vodu...

pa ima, zato se ne treba ni opterecivati, ni nadati nesto
ko hoce javi se, ko nece nadje izgovor :mrgreen:

nisi mogla ti, pa nece ni on
ili mu nije stalo ili se pravi da mu nije stalo
Misliš da je igranje s mozgom
Bilo bi bzvz posto je on u startu insistirao na iskrenosti.kao u fazonu je da sve može da Razume i ne voli laz.
znaci desava se tvojoj najboljoj drugarici...:lol:
pazi, mozda je stvarno neka frka i guzva,
ko zna sta se desava...
pustis ga, ako se ne javi i danas,
posto je ovo kontam treci dan,
pitas u cemu je fora, na sta lici to ponasanje,
posaljes mu tri ortaka sa bezbolnim tretmanom,
al prstice da mu ne diraju...
da kad bude par meteri u bolnici da moze da ti kucka...:lol:
Nije treci .danas je drugi :p juće popodne razmenili poruke zadnje
jok mahii to su gluposti, da ne moze da odg.
cist bezobrazluk....ali takva je vecina ne treba se uzbudjivati...to ih hrani

Pa to i ja kontam.msm koji realan razlog može da bude da se neko ne javi za to vreme

ma znam vidis da se zezam...:lol:

al opet, kao sto rekoh na pocetku, ko zna u kakvoj je situaciji...
mozda je imao smrtni slucaj, ne daj Boze...
i nije mu bas do kuckanja...
mozda je zaglavio u muriji...
mozda je zaglavio u bolnici...
svakakava srranja se desavaju...

msm, znam da ne zracim optimizmom, al je bi ga....

Pa jedino to za muriju i bolnicu pije vodu.da je smrtni slučaj može se napisati kratka poruka

Misliš da je igranje s mozgom
Bilo bi bzvz posto je on u startu insistirao na iskrenosti.kao u fazonu je da sve može da Razume i ne voli laz.

Nije treci .danas je drugi :p juće popodne razmenili poruke zadnje

Pa to i ja kontam.msm koji realan razlog može da bude da se neko ne javi za to vreme
izvini vi ste se culi juce...to nije ceo dan prosao...msm kapiramnda se recimo smuvassa nekim pa te iskulira sledeci dan i javi se treci...meni je to ruzno i nekulturno sam u sl nekog posebnog slucaja,al brate ti rece da ste se juce culi...?!
mozda se lik otkinuo od alkohola i spava..
mozda ceka da ga ti nazoves jer se istripovao da zahebavas..
mozda te zahebava...mozda ovo mozda ono...
u sv ako te iskulira dan il vise i glumi pubertetliju ja bi to otkacila(osim ako ima neki dobar izgovor,ili ne bi nista ti s njim ozbiljno:lol:)

- - - - - - - - - -

jer realno svako moze bar da posalje poruku: ne mozemo danas da se vidimo a cucemo se sutra...
to je 4 din kredita i 3 minuta kuckanja...

ma pusti ti to sto je on insistirao
takvi su najgori :mrgreen:

Ma znam .al buni to sto je inzistiranje na iskrenosti. Jer lazovi obično ne inzistiraju na tome nego je druga spikaa.a opet da je neki foler i manipulator već bi se izvukao sa nekom laži i zavlacenjem.lako se provali to .mada je rano ipak ne možeš pročitati nekog za par dana. Zbunjuje i to sto je online a poruke nisu pogledane od juce.kontam da je je mogao blokirati ako neće komunikaciju

I to je vrh? stalni izvešataji i prežvakavanje koječega...Pif smorićete se u roku od odmah.
Ovakvo ponašanje je ok ako imaš 17-18 god,

izvini vi ste se culi juce...to nije ceo dan prosao...msm kapiramnda se recimo smuvassa nekim pa te iskulira sledeci dan i javi se treci...meni je to ruzno i nekulturno sam u sl nekog posebnog slucaja,al brate ti rece da ste se juce culi...?!
mozda se lik otkinuo od alkohola i spava..
mozda ceka da ga ti nazoves jer se istripovao da zahebavas..
mozda te zahebava...mozda ovo mozda ono...
u sv ako te iskulira dan il vise i glumi pubertetliju ja bi to otkacila(osim ako ima neki dobar izgovor,ili ne bi nista ti s njim ozbiljno:lol:)

- - - - - - - - - -

jer realno svako moze bar da posalje poruku: ne mozemo danas da se vidimo a cucemo se sutra...
to je 4 din kredita i 3 minuta kuckanja...

Pa napisah .čuli se jucee ujutru.ja rekla da sam u gužvi i da cu se javiti kad izadjem iz guževi.javila se popodne .on rekao da ide vani .tušira se i u gužvu je. Posle pisala uvece nema odg
Alkohol moguće ali opet javio bi se nije u komi od sinoć valjda

Možda možda možda :)hiljadu možda .

Pa napisah .čuli se jucee ujutru.ja rekla da sam u gužvi i da cu se javiti kad izadjem iz guževi.javila se popodne .on rekao da ide vani .tušira se i u gužvu je. Posle pisala uvece nema odg
Alkohol moguće ali opet javio bi se nije u komi od sinoć valjda

Možda možda možda :)hiljadu možda .

znaci da rezimiramo liku je riba rekla da je u guzvi,decko odlucio da isplanira nesto izadje sa drustvom,ona mu poslala poruku posleuvece cisto da se cuju on video i nastavio da prica sa drugarima il da se opija i zaboravio il reko odgovoricu joj kad dodjem kuci il sta god...i onda lego da spava i danas je subota taman se probudio pre satak sad jede musli sa mlekom i razmislja dal da te pozove sad il nakon sto piski..

msm uvek postoji opcija da te neko podjebava al hajd da ne uskacemo u taj voz dok ne prodje bar jedan dan...

Back