Upitnik EK: Pijemo i retko se kupamo

e da, ne peremo zube, rushimo crkve i manastire, preoravamo groblja, *****mo i pishamo po tudjim grobovima i hramovima, trgujemo ljudskim organima oruzhjem drogom i belim robljem, nosimo bele kapice, menjamo imena sela i gradova, pushtamo brade, chupamo cvece i krademo shumu, progonimo nacionalne i ostale manjine, pljujemo po ulici, bacamo slinavce gore nego fudbaleri, chachkamo nos i ushi i bacamo ischachkano po okolini, hrchemo dok spavamo, ne brijemo se ispod pazuha i po grudima, ne volimo strance i preziremo shiptare i cromanjonce...
 
Sve je to samo statistika, ali sigurno da ima svoju neku svrhu cim se postavljaju takva pitanja...Npr ovo

ŠTRAJKOVI: Ministarstvo rada i socijalne politike ne raspolaže podacima o ukupnom broju članova sindikata, ali ni o ukupnom broju štrajkova na teritoriji Srbije. A njih nije malo. U 2009. organizovani su štrajkovi u 115 preduzeća, koja ukupno zapošljavaju oko 70.000 radnika, a do decembra prošle godine bilo je 104 štrajka.

- Osnovni razlozi štrajka su ekonomsko-socijalne prirode. Najčešće to što vlasnici preduzeća zaposlenima nisu isplaćivali zarade, ali njima onda ne budu uplaćivani ni doprinosi za zdravstveno i penzijsko osiguranje - piše u poglavlju 19, pod naslovom „Socijalna politika i zapošljavanje“. - I dalje je prisutna pojava da pojedini štrajkovi traju neprimereno dugo, čak i više godina, čime se gubi njihova svrha i smisao.
 
Sta nas boli kita,mi smo ipak "nebeski narod"...najpametniji,najlepsi,najbolji ebaci sa najboljim ribama na kugli zemljskoj,imamo muda od po dva kila sto se tice hrabrosti,to uglavnom kada se sakrijemo iza com. ekrana itd.itd.....ne znam jesam jos sta zaboravio,a ova banda laze zato sto su ljubomorni na "nebeski srpski narod" :evil::mrgreen:
 
imamo višak oružja, a manjak kupatila

Nešto si se zahebao. Ovaj podatak se odnosi na pokrajinu Kosovo odnosno prevashodno na njen većinski živalj.


Većina podataka je - kako je to precizno i navedeno - samo za užu Srbiju, bez Kosova i Metohije
A podataka za nju nema pošto upitnikom nisu traženi. Zašto su se ipak našli podaci o navikama i običajima većinskog življa južne srpske pokrajine u njemu, verujte ne znam.
 
Poslednja izmena:

Back
Top