Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ulovila sam pacova.8) Umesto Ogija. Ogi je isto machor,ali kafanski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa, da, uticali na mene, promenila stavove i usla u bubregare za vjeki vjekov.neka neka bubreznjace decu stite,a zna se da je to osnovna ako ne i jedina zenska funkcija![]()
forumasi utvrdili![]()

to nema shanse da se pocepa..e..a dobre su pored tange i one..onako kao shorcic do pola guze mmmmmmmmmmmmmmm
jos ako nije frka da se pocepaju..![]()

to sam ja savetovala drugariciE sad cu ja k'o Rile..da vam ispricham...bila jedna studentkinja i nikako da nadje decha jer je uvek na prvom sastanku pristajala na seks. I cimerke je posavetuju da se ne da odmah...a ona jadna kazze da ne mozze, kad joj padne odmah mrak na ochi i tako...
Nadje ona novu simpatiju i da bi joj pomogle,cimerke joj iskopaju neke matore pocepane gachice isprane i nikakave,kako bi je sprechile da se skida i ona ih obuche za prvi sastanak.
Kad se vratila u pola nochi,pitale je kako je bilo, a ova rekla :"Jedva sam prezzivela blam..."
TAko da....eto.
Ziva Istina,tako je bilo.

Kako koji... Jedan je volio da na meni vidi fine grudnjake, dok ga gace nisu uopste zanimale. Drugi je imao obicaj da kaze kako su mi dobre gacice (prije nego sto ih skine, naravno), treceg su samo zanimali halteri... I tako...Meni se cini da je nama zenama vishe stalo do njegove estetike , a vama samo koliko ce brzo da ''iscezne'' sa nas...(:

A, dokle bi to bilo na meni?![]()

..na shtajgiDe nađe ovu trandžu? he, he...

vise nije fora nositi upareno,bas je fora nositi sive gace i ljubicasti brus,naravno upariti tkaninu i stil
i nikako da nadje dechka jer je uvek na prvom sastanku pristajala na seks. I cimerke je posavetuju da se ne da odmah...a ona jadna kazze da ne mozze, kad joj padne odmah mrak na ochi i tako...
Nadje ona novu simpatiju i da bi joj pomogle,cimerke joj iskopaju neke matore pocepane gachice isprane i nikakave,kako bi je sprechile da se skida i ona ih obuche za prvi sastanak.
Kad se vratila u pola nochi,pitale je kako je bilo, a ova rekla :"Jedva sam prezzivela blam..."

Ali eto ne mozemo odoleti , dobro , mozda neka i moze...cipkasto , crno , ili neodoljivo nezno roze , blesavo sa aplikacijama...
...znate ono kad udjete u prodavnicu donjeg vesha , pa vam prvo treba pola sata da se odushevite modelima , pa pola sata da odaberete njih 10 koji su neodoljivi...itd ode ceo dan...