Uparene krpice (: :) (: :)

E sad cu ja k'o Rile..da vam ispricham...bila jedna studentkinja i nikako da nadje decha jer je uvek na prvom sastanku pristajala na seks. I cimerke je posavetuju da se ne da odmah...a ona jadna kazze da ne mozze, kad joj padne odmah mrak na ochi i tako...
Nadje ona novu simpatiju i da bi joj pomogle,cimerke joj iskopaju neke matore pocepane gachice isprane i nikakave,kako bi je sprechile da se skida i ona ih obuche za prvi sastanak.
Kad se vratila u pola nochi,pitale je kako je bilo, a ova rekla :"Jedva sam prezzivela blam..."
TAko da....eto.
Ziva Istina,tako je bilo.
to sam ja savetovala drugarici:lol:
samo sto sam joj rekla da obuce pocepane unihop,i ona obukla kaze da je najbolje kontraceptivno sredstvo:lol:

..najgore je kad zene pobrkaju boje... dole crno gore belo i obratno...fuj... a slika dole opisuje muski odnos prema sexy veshu na nama....

Prilozi

• string.jpg
    string.jpg
    74,6 KB · Pregleda: 11
i nikako da nadje dechka jer je uvek na prvom sastanku pristajala na seks. I cimerke je posavetuju da se ne da odmah...a ona jadna kazze da ne mozze, kad joj padne odmah mrak na ochi i tako...
Nadje ona novu simpatiju i da bi joj pomogle,cimerke joj iskopaju neke matore pocepane gachice isprane i nikakave,kako bi je sprechile da se skida i ona ih obuche za prvi sastanak.
Kad se vratila u pola nochi,pitale je kako je bilo, a ova rekla :"Jedva sam prezzivela blam..."

:lol:

Shto mi je ovo poznato .. :)

Ali eto ne mozemo odoleti , dobro , mozda neka i moze...cipkasto , crno , ili neodoljivo nezno roze , blesavo sa aplikacijama...
...znate ono kad udjete u prodavnicu donjeg vesha , pa vam prvo treba pola sata da se odushevite modelima , pa pola sata da odaberete njih 10 koji su neodoljivi...itd ode ceo dan...

Kod mene ide brze, nemam shta mnogo da biram.

Dobar dan - dobar dan.
Izvolite?
Interesuju me brushalteri, evo ovakav, recimo, ako ima velicina 5?
Odmerava me ... pa vadi 2 modela. Imamo samo ovo, ostalo smo prodali, dodjite sledece nedelje, naruchili smo robu.
A zashto ne naruchujete vishe robe, kao da nashe zene nisu sisate?
Ne znam ja, ja ovde samo radim.

Back