Uparene krpice (: :) (: :)

ja veš kupujem u one dve radnje u milenijumu...

pogotovu ona druga kad se popneš gore...

Hvala za info, pogledacu kad me put navede tamo. Ne mogu ni ja da kazem za ove zene shto rade u buticima da nisu predusretljive, ali je problem shto nema shta da mi ponudi, jer je izbor bruseva, vecih brojeva, ochajno suzen. I shto reche Guitarrr_baby, trazish jedno, a nude ti drugo, jer u nashim radnjama za velike grudi nema dopadljivih bruseva, a i to neshto malo kad naruche iz inostranstva - brzo plane. A nashe zene nisu bash bez sisa, pa zashto onda ne naruchuju vishe komada tih dopadljivijih, a vecih, to mi nije jasno?! Isti problem je i sa kupacim kostimom, chim ima vece korpe za grudi obavezno je u crnoj boji i jednodelni :)

a tigrast kupaći?
taj si zaboravila?

milenijum, a? ošmekaću čim pre.

meni smetaju kad ležim na stomaku.
i smetaju mi kad treba da dobijem, ne smem za busom da potrčim, i pipanje dotičnih mi u najavi izaziva neprijatna osećanja.

inače su moj ponos i dika :D

Tacno je da ne gledaju previse. Ponekad pomislim da bi video samo ako bih obukla neke bubregare i da bi tad komentarisao. Kad ga pitam kako mu se svidja, obicno kaze nesto tipa: "Pa, vec sam ti rekao da je lep komplet", a prvi put ga vidi..... Toliko o tome.
A za ves sam manijak, obozavam ga i cesto dajem pare za njega. Ako neko ima neku proverenu prodavnicu s dobrim vesom, nek javi....

:lol: :lol:
Jednom sam videla kod kineza ogroman brus. svaka korpa je bila k'o stoljnjak,bez zezanja!

joooj...
veliki brushalter... :)
ja to i ne nosim...

volem slobodu i raskalašno...

obučem ispod džempera, i kad čekam dragog...

da ima šta da skida...

nego kupaći?!

mene nervira što mali donji deo ide uz manji gornji...

a ja sa uskim kukovima i malom guzom, treba mi S donji deo, a L gornji...

ako uzmem da mi korpe odgovaraju, gaće mi trče zamnom...

sačuvaj bože i skloni

:lol:

Tacno je da ne gledaju previse. Ponekad pomislim da bi video samo ako bih obukla neke bubregare i da bi tad komentarisao. Kad ga pitam kako mu se svidja, obicno kaze nesto tipa: "Pa, vec sam ti rekao da je lep komplet", a prvi put ga vidi..... Toliko o tome.
A za ves sam manijak, obozavam ga i cesto dajem pare za njega. Ako neko ima neku proverenu prodavnicu s dobrim vesom, nek javi....

milenijum, gore, poslednji sprat... ili pretposlednji :-?

:lol: :lol:

joooj...
veliki brushalter... :)
ja to i ne nosim...

volem slobodu i raskalašno...

obučem ispod džempera, i kad čekam dragog...

da ima šta da skida...

nego kupaći?!

mene nervira što mali donji deo ide uz manji gornji...

a ja sa uskim kukovima i malom guzom, treba mi S donji deo, a L gornji...

ako uzmem da mi korpe odgovaraju, gaće mi trče zamnom...

sačuvaj bože i skloni

:lol:

Sada znam zašto ne voliš bildere!:-(

Back