Upala pasemenika (Chronic Epididymitis) i upala Prostate (Chronic Prostatitis)

kiki_85

Zainteresovan član
Poruka
131
Imam hronicnu upalu levog pasemenika (Chronic Epididymitis) od kraja januara 2010. Simptomi su se javili oko 3 dana posle operacije Varicocele. Imam i hronicnu upalu prostate (Chronic Prostatitis) preko 5 godina. Lekar je rekao da operacija nema nikakve veze sa upalom pasemenika nego sam je dobio zbog upale prostate. Kaze da su bakterije sisle iz prosate u pasemenik i zarazili ga. Imao sam mesec dana bez simptoma (prosli mesec) pa sam malo nazebo (nazebo leti, sta ce biti zimi onda??) I opet mi se vratila upala, ne nesto jako ali opet boli i sto je najgore, treba opet da mirujem kolko god je moguce. Raspadam se totalno sada vec posto mi je propalo 7 meseci zivota skroz, prva 2 meseca sam samo lezao a posle je rekao mirovanje…a trebalo bi da se radi. Porodicni problemi, besparica i da ne redjam sad dalje…
Sad sam opet na antibioticima vec neki sedmi put… idem na pregled 28. septembra pa je doctor rekao da cemo se dogovoriti oko operacije Hidrocele posto kaze da pasemenik pluta u vodi i da je zato mozda osetljiviji..

Na interenu sam procitao svasta o ovoj bolesti i uglavnom nista dobro…Ljudi se muce s ovim mesecima, godinama… Lekar u bolnici mi ne govori puno o bolesti niti mi je dao neke savete… a opsti lekar laze kako vidim i vec me gleda kao ludaka… Uglavnom nemam gde dovoljno da se informisem. Lekar u bolnici me “resi” za par minuta i kao sto rekoh nista ne govori…

Ima li neko da se uspesno izlecio od ove bolesti? Ako ima kako i kolko je trajalo.

Gde bih mogao da se informise o ovome malo detaljnije i gde da se obratim za savete ili predlozite nekog lekara ili bilo koga ko bi mogao da pomogne oko ovoga.

Tolko za sada, ima tu jos dosta toga da se pise ali da ne duzim sad post.

Iz Subotice sam i idem kod Dr Selymesija.

Pozdrav

Back