Upala jajnika - problem

sdragana21

Zainteresovan član
Poruka
391
Moram da priznam da me je sramota da ovo napisem ali mi treba pomoc. Imam dosta godina i nisam imala seksualne odnose - nazalost nije mi se desilo.Malo me je blam da odem kod ginekologa jer se bojim da ce me osuditi. U poslednje vreme imam bas neke bolove u donjem stomaku. Da li postoji nacin da se obavi pregled kod osoba koje nisu imale seksualno iskustvo. Tj. da li se ultrazvukom moze videti upala jajnika i da li je nesto drugo u pitanju.

Ukoliko je neko imao upalu jajnika kako ste uspele da je izlecite? Da li bi bol u donjem stomaku mogao da ukaze i na nesto drugo?

Moram da priznam da me je sramota da ovo napisem ali mi treba pomoc. Imam dosta godina i nisam imala seksualne odnose - nazalost nije mi se desilo.Malo me je blam da odem kod ginekologa jer se bojim da ce me osuditi. U poslednje vreme imam bas neke bolove u donjem stomaku. Da li postoji nacin da se obavi pregled kod osoba koje nisu imale seksualno iskustvo. Tj. da li se ultrazvukom moze videti upala jajnika i da li je nesto drugo u pitanju.

Ukoliko je neko imao upalu jajnika kako ste uspele da je izlecite? Da li bi bol u donjem stomaku mogao da ukaze i na nesto drugo?

neverovatno, ovo kao da je post iz 17. veka a ne iz 21.
nego ti curo pravac kod lekara pa ces saznati sve sta te zanima
a i taj goli pupak da pokrijes i dugacke gace ispod farmerica da obuces.....

neverovatno, ovo kao da je post iz 17. veka a ne iz 21.
nego ti curo pravac kod lekara pa ces saznati sve sta te zanima
a i taj goli pupak da pokrijes i dugacke gace ispod farmerica da obuces.....

Ja oblacim i hulahopke bas debele i po 3 para carapa i tunike i bas sam zimogrozljiva....zaista se oblacim kao neka baba...nego sam nekako osetljiva i nista ne mogu. Cak se drugi i cude koliko se oblacim. Dugacke jakne zimi su obavezne nikako kratke bas se cuvam ali ni to mi ne pomaze.

Mogu i ja da te osudim,al ne zbog nevinosti nego zbog nemara,sto cekas jake bolove pa cak i onda ne ides lekaru nego pises na netu...
Zbog "nevinosti" nije moguce uraditi klasican ginek. pregled jel bi doslo do defloracije,ali moze pregled spoljnih genitalija, rektalni pregled i ultrazvučni
pregled abdomena.Mogu da budu jajnici a moze i nesto drugo,npr besika,UZ ce pokazati... Kakvo je mokrenje,mozda imas E.coli,posto vidim da kazes da ti je zima na noge,3 para carapa itd...
PRAVAC GINEKOLOG,NEMA TU SRAMA,NITI OSUDE...

Nije posao ginekologa da osudi pacijenta, već da ga leči.

Ne može da te povredi, imaju ultrazvučni aparat ali pre toga se pije puno vode.

Pošto je sad vikend, stavi toplu krpu na stomak i ovako obmotaj šal oko struka.

Obavezno kod ginekologa u ponedeljak.

Back