Unutrasnja temperatura

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Juce smo isli da beremo visnje moja kucna pomocnica i ja. Kasnije se pridruzio i moj verenik. Bilo je mnogo dosadno. podsetilo me je na jedan od izleta u osnovnoj skoli, kada smo isli da beremo pomorandje u jednom kibucu. Meni je bilo jako dosadno, a u tom kibucu su bili ateisti. To me je uzasno nerviralo. Ja sam otisla iz tog polja pomorandji i igrala se sa tom decom, koja zive tamo. Uvece su me trazili, a ja sam bila u autobusu. Bas mi je bilo super. Tako sam se i ja juce umorila i smorila. Moj verenik je rekao da zeli da mu napravim pitu od visanja, pa sam zelela da mu to ispunim i danas cu mu napraviti pitu. Milanka razvlaci kore, ja cu da ih nafilujem i ima da bude super pitica.
Juce je bilo mnogo dosadno, a jos je dosadnije bilo to sto smo se smarali nas troje. Onda su se dovukla neka musava i dosadna deca, a sa njim i neka njihova mama. Bas je bila nekako cudna. Ona je starija od mene, a vec ima dvoje ili troje dece. I rekla mi je da joj je super u braku. Muz uglavnom provodi vreme radeci. Ona mu pravi rucak i veceru, a cuva decu i hoce da se zaposli u kineskom butiku. Kaze da vec mesecima nisu imali odnose. Veoma cudan neki brak. Da li vam je to normalno?:heart:

ventil za oslobađanje unutrašnje temperature je vagina...stoga ako si žensko (u šta čisto sumnjam, al eto ajde ću računam za ovu priliku ko da si žensko), samo udri gusto ******* i sva temperatura će da se oslobodi kroz vaginalni otvor :ok:

Back