Unnated installacion of XP

• Začetnik teme Začetnik teme Ice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ice

Zainteresovan član
Poruka
217
Problem je sledeci : ja je napravim ali sta posle da radim sa njom.Nije problem ako treba da se nareze na CD posto imam originalni boot od XP tako da rezem disk sa njim.I jos nesto.Jeli moguce nekako ubaciti svoje driver-e u instalaciju XP-a.U uputstvu od unnated instalacije pise da je moguce ali nepise ni kako ni gde.(u toku instalacije windowsa da ih instalira a ne posle da moram da ih pokrecem sa diska)Unapred HVALA :D

Ako mislis na automatizovanu instalaciju OS-a tj. da ne moras da ti upisujes serijski broj i ostale informacije, moguce je, ali je malo komplikovano! Moras da pravis jedan TXT fajl koji ces snimiti na FLOPPY pa da se to pokrene po instalaciji!
Tako mozes da postavis sve sitnice sve do rezolucije ekrana i osvezavanja slike!
Problem je sto je to malo komplikovano i koristi se za daljinsko instaliranje u mrezama (RIS - Remote Instalation Service), pa ja ne vidim razlog da se to radi na jednom kompu!
Rado bih ti detaljno opisao proces, ali nemam potrebnu "literaturu" pri ruci, pa ako te bas interesuje , strpi se malo, mozda cu moci da ti pomognem za par dana, a do tada, instaliraj taj OS obicno ko i svaki drugi!
Pozdrav!

Back