unisex

hvala kolegi forumasu na inspiraciji...danas je neko,kao i vise njih izmedju ostalog poslednjih godina,komentarisao kako pisem kao muskarac,bilo je komentara i kako razmisljam kao musko,i to ne samo na forumu nego i oci u oci.e sad,zanima me,kako to razmisljaju muskarci a kako zene po pitanju ljis odnosa,ili ako vam je lakse-po cemu ja to razmisljam i pisem na tu temu kao muskarac,a oni koji me licno poznaju znaju da sam vrlo vrlo zensko.

Srce ti si za mene uvek bila žensko iako te ne poznajem i nisam te video.:heart:

hvala kolegi forumasu na inspiraciji...danas je neko,kao i vise njih izmedju ostalog poslednjih godina,komentarisao kako pisem kao muskarac,bilo je komentara i kako razmisljam kao musko,i to ne samo na forumu nego i oci u oci.e sad,zanima me,kako to razmisljaju muskarci a kako zene po pitanju ljis odnosa,ili ako vam je lakse-po cemu ja to razmisljam i pisem na tu temu kao muskarac,a oni koji me licno poznaju znaju da sam vrlo vrlo zensko.

Direktnija si od ostalih zena ovde na LJIS u opisivanju svojih iskustava i stavova i bez dlake na jeziku, agresivna kada branis iste...

Direktnija si od ostalih zena ovde na LJIS u opisivanju svojih iskustava i stavova i bez dlake na jeziku, agresivna kada branis iste...

dobro,ali izuzmimo mene,zasto je ok da muskarci otvoreno pisu o svemu,a nase je da se snebivamo i pisemo pa ne pusimo,ne dajemo guzu i ne masturbiramo?

od malena nas uce da djevojcice ne trebaju galamiti, psovati i tuci se. eto tako je to valjda zato sto bi jednog dana ona trebala nekome biti majka. naravno da to u danasnje vrijeme spada u starinsko razmisljanje, ali ostaje cinjenica da je svaka zena potencijalna buduca majka. a zaboravlja se da je i muskarac potencijalni buduci otac.
mah, nebuloze.
nitko nebi trebao galamiti, psovati ni tuci se.

dobro,ali izuzmimo mene,zasto je ok da muskarci otvoreno pisu o svemu,a nase je da se snebivamo i pisemo pa ne pusimo,ne dajemo guzu i ne masturbiramo?

Ovoga nema na pocetku teme a ostatak sam prelistao. Meni uopste ne smeta da zena otvoreno prica o seksu. Tvoje pitanje sa pocetka je koja je razlika izmedju muskarca i zene u pisanju, razgovoru i razmisljanu kada je pitanju seks. Da bi nam olaksala rekla si da mozemo i tebe opisati kao primer.

Poslednja izmena:
Tema@ Pretpostavljam kada kažu ženi da ima muški mozak-trebalo bi da je to kompliment za ženu.
Meni lično to uopšte ne bi imponovalo, ne zato što mislim da su muškarci niža vrsta, nego prosto iz razloga što uživam u tome što me ne identifikuju sa muževnim stavovima, gledištima i slično...Meni se dopadaju razlike i prihvatam da često imamo različita gleedišta, žene su emotivnije, muškarci racionalniji. Što ne znači da se svako od nas ne snalazi i na suprotnom terenu.
Naročito su su mi stupidni komentari kada neku cicu uvredljivo okarakterišu-posprdno-ženski mozak...
To normalan i neiskompleksiran tip neće reći, samo neki štrokavac koji ima problem sam sa sobom.
Garancija pameti -svakako nije muški mozak, kao ni ženski-jer tada bi svi po rođenju bili pametni i sposobni.
Mada ok, tema je figurativna, a ne anatomija, ipak vredi i to uzeti u obzir.

Tema@ Pretpostavljam kada kažu ženi da ima muški mozak-trebalo bi da je to kompliment za ženu.
Meni lično to uopšte ne bi imponovalo, ne zato što mislim da su muškarci niža vrsta, nego prosto iz razloga što uživam u tome što me ne identifikuju sa muževnim stavovima, gledištima i slično...Meni se dopadaju razlike i prihvatam da često imamo različita gleedišta, žene su emotivnije, muškarci racionalniji. Što ne znači da se svako od nas ne snalazi i na suprotnom terenu.
Naročito su su mi stupidni komentari kada neku cicu uvredljivo okarakterišu-posprdno-ženski mozak...
To normalan i neiskompleksiran tip neće reći, samo neki štrokavac koji ima problem sam sa sobom.
Garancija pameti -svakako nije muški mozak, kao ni ženski-jer tada bi svi po rođenju bili pametni i sposobni.
Mada ok, tema je figurativna, a ne anatomija, ipak vredi i to uzeti u obzir.
sjajno:ok:

- - - - - - - - - -

uradih test oci mi ispale,kaze test da imam dobro izbalansiran MUSKO-ZENSKI mozak :mrgreen:

s obzirom da znam neke odavde a javno su i priznali da imaju dva naloga (jedan muški a drugi ženski) nekako mi to glupo i komentarisat, u ostalom svako od nas sam stvara sliku o sebi kakvu želi...

sve moze, sve je dozvoljeno
ali ako si balava i bahata kad popijes - nestani

Ovde se mora malo generalizovati.

Muski nacin gledanja na ljubavne odnose je mozda hladniji i racionalniji, dok je zenski intenzivniji. Lupam sada, ona bi da pricaju o svojim osecanjima, on bi da gledaju TV. Ne znam koliko prosecan muskarac misli o ljubavi i osecanjima, pa i kada je u vezi, "joj da li me voli, da li ovo, da li ono" ali mislim da je manje nego zene, jednostavno ne opterecuju se ljubavlju toliko. Voli me, super, odlicno, daj da radimo nesto drugo :per:, nema skivenih poruka i suptilnih poruka.

Meni si uvek davala erekciju :mrgreen: i bash si onakva kakve me pale :per: ako izuzmem SM :lol:

Zensko razmislja kao zena, nezna je, zenstvena , nije gruba kao musko, ne voli da povredjuje nego da zadovolji muskarca :zper:

Muske ribe su one koje su nasilne, vole da budu veci muskarci od muskaraca :lol: nemaju zenske osobine, uvek dominantne i svadjalice, besne ....

zato što je ovo i dalje patrijarhalno društvo i neke stvari, neki stavovi su neprihvatljivi kod žena...znaš ono...kad tip voli pichku on je jebbač, a kad žena voli kitu ona je kuravva :dash:

to ljudi tako u razgovorima se nadmudruju ali vecina su u stvari porodicni ljudi a ovi single-seksari su kao neke zamisljene egzotike da bi bilo nesto egzoticno da se prica. ok postoje ti ljudi ali jedno su price a drugo stvarno. kod nas je vise blam kad nisi u seksualnim odnosima i nekako vecina tezi nekim vezama i neopterecenju

Ovde se mora malo generalizovati.

Muski nacin gledanja na ljubavne odnose je mozda hladniji i racionalniji, dok je zenski intenzivniji. Lupam sada, ona bi da pricaju o svojim osecanjima, on bi da gledaju TV. Ne znam koliko prosecan muskarac misli o ljubavi i osecanjima, pa i kada je u vezi, "joj da li me voli, da li ovo, da li ono" ali mislim da je manje nego zene, jednostavno ne opterecuju se ljubavlju toliko. Voli me, super, odlicno, daj da radimo nesto drugo :per:, nema skivenih poruka i suptilnih poruka.

ma jok svi su to prevazisli osim onog koji je zaostao

- - - - - - - - - -

sjajno:ok:

- - - - - - - - - -

uradih test oci mi ispale,kaze test da imam dobro izbalansiran MUSKO-ZENSKI mozak :mrgreen:

shirish se > ))

hmm...
zene koje imaju muski mozak su prozderacice muskaraca
zasto?
zato sto je zena sa klasicnim zenskim mozgom nekad banalna nekad smerna

..po pisanju se vidi da želiš da ostvariš dominaciju nad muškarcem i da uživaš u tome(u sexualnoj sferi)...
...verovatno muški misle da po difoltu ta dominacija pripada njima...
...iz toga izvode zaključak da si muško ili da misliš na muški način...

Back