Uniforma

Anđa gleda uniformu a svo vreme samo misli na pendrek.:per:
a na sta da misli,, jbg..?
nece na okopavanje kukuruza,da znje zito i..:lol:

- - - - - - - - - -

I tako je Anđa utvrdila koliko uniformisanih lica ima na forumu.

Dosta njih se javilo.

Da ne beše Anđe, svi bi se i dalje pravili ludi.
a tek koliko tipova i iz drugih segmenata bezbednosti ima ovde..:sad2:

ti su zahebaniji od ovih uniformisanih batinasa.:mrgreen:

ali čuj "batinaša"...ja za 20 godina to nisam upotrebio niti ću...ne treba da se generalizuje
razumem beograđane koji su bili na protestima 91, 96, 5 oktobra 2000 ali ne razumem vas iz unutrašnjosti koji nikakav dodir s tom pričom niste imali

Poslednja izmena:
ali čuj "batinaša"...ja za 20 godina to nisam upotrebio niti ću...ne treba da se generalizuje
razumem beograđane koji su bili na protestima 91, 96, 5 oktobra 2000 ali ne razumem vas iz unutrašnjosti koji nikakav dodir s tom pričom niste imali
o tome i pricam,zapravo mislio na zandare,njih ima u Bg.,,

Poslednja izmena:
Zene,jel volite uniformu na muskarcu ?

Jesu i vama seksi ?:per:

Pogledajte prilog 390241

Pogledajte prilog 390242

Jesu, naročito taj neki neophodan i poželjan sklop psihofizičkih sposobnosti, disciplinovanosti i integriteta koji bi uniformisani likovi trebalo da imaju, na stranu loši izuzeci i još gore generalizacije.
Oni koje poznajem su zaista sjajni pozitivni primeri koji zaslužuju rispekt :heart:

Jesu, naročito taj neki neophodan i poželjan sklop psihofizičkih sposobnosti, disciplinovanosti i integriteta koji bi uniformisani likovi trebalo da imaju, na stranu loši izuzeci i još gore generalizacije.
Oni koje poznajem su zaista sjajni pozitivni primeri koji zaslužuju rispekt :heart:

Malo je takvih a ovi disciplinovani su uglavnom masine za izvrsavanje zadataka, jadnichci ispranih mozgova

Malo je takvih a ovi disciplinovani su uglavnom masine za izvrsavanje zadataka, jadnichci ispranih mozgova

Hoćeš reći da se družim sa ispranim mozgovima? :lol:
Ne znam, u mom univerzumu se rad, red, disciplinovan odnos prema obavezama i odgovornost vrlo visoko kotiraju, ali ne kao neki bolesno robovski odnos prema životu, ljudima, sebi...više je to filozofija života.

Back