Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 85.948
Nije ti dobro? Ponovo?Svašta. Pokazao im je srednji prst. Priviđa vam se i suzavac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti dobro? Ponovo?Svašta. Pokazao im je srednji prst. Priviđa vam se i suzavac
Neće to Đilas i Miki Francuz, a ni fanovi, al’ da je očigledno 100%.Попушили...
Нека признају
Glasači uvek poslednji saznaju.Zašto je Miloš Jovnović odlepio onako drastično i iznenada ? On se nije drogirao kao njegov prezimenjak Čedomir.
Ipak, ovog puta je izvesni Jaguar ispao vuvuzela.Od sad svaki put kad neki radikal počne rečenicu, ide vuvuzela
Ne mogu da otkriju dok Annie B. ne postavi skener na ulaz, kao u svakoj federalnoj zgradi u Americi.U sali se juče nalazilo 100 pripadnika režima i 100 pripadnika policije i to je jedini način na koji smo mogli da reagujemo... Smatramo da je naša akcija bila uspešna i ne isključujemo da će u budućnosti biti još akcija. Što se tiče pirotehnickih sredstava, Zeleno-levi front juče je u Skupštinu uneo kartonske patrone koje detektori ne mogu da primete.Deo pirotehničkih sredstava smo i ranije uneli u Skupštinu, a deo smo uneli juče.
Manemoj. A zasto?Mislim da je posteno da Predsednik Drzave posle ovog cirkusa u Parlamentu, podnese ostavku, i vise se ne pojavi u politici Srbije.
Pogledaj primere iz sveta,ima ih mnogo i svi se svode na isto,samo država ima monopol na primenu sile.Kako će da reaguje?![]()
Išli bi oni meni napolje da se ja pitam.Za uši i nogu u dupe.Od sad svaki put kad neki radikal počne rečenicu, ide vuvuzela
To gospodin predsednik Đilas i želi, da izgubite živceIšli bi oni meni napolje da se ja pitam.Za uši i nogu u dupe.
pa kad im muda ko klikeri pa imaju mesta u gacama...Predsednik Vučić govorio je o do sada neviđenom nasilju u srpskom parlamentu, ali i svim drugim aktuelnim temama.
- Mi smo planirali da govorimo o našim planovima i ekonomiji Srbije, kada smo se dogovarali za gostovanje... - rekao je predsednik, a potom zastao na sekund, u šoku zbog događaja u Narodnoj skupštini.
- Danas je težak dan za Srbiju, za svakog normalnog građanina ove zemlje. Prisustvovali smo nečemu čemu nismo od uspostavljanja višestranačkog sistema, dakle u poslednjih 35 godina - rekao je Vučić.
- U poslednjih 35 godina ovako nešto se nije dogodilo: Reč je o siledžijskom, huliganskom postupanju. Zahtevam krivičnu i pravnu odgovornost - rekao je Vučić.
Uneli su dimne bombe na prevaru, jer se sad prave od kartona i plastike, doneli su ih u donjem vešu, otkrio je predsednik.
- Taj siledžija koji je naneo teške telesne povrede nekome ko mu ništa nije kriv osim što je držao štand, nije zadržan u pritvoru, odlukom žutih partijskih sudija, reformom iz 2009. godine postavljenim, iako je tužilac tražio pritvor. Danas su se ljudi pobunili, 500 ljudi je bilo u Senti, nikad toliko nije tamo bilo. Gnev i bes ljudi koje oni ne mogu da vide je promenio stranu. Molim samo ljude da budu mirni. Oni se uljuljkuju u sopstvene laži, preko svojih medija. Ni jednog sekunda u 60 ulica okolnih, ni jednog sekunda nije bilo preko 33 hiljade i to samo u tom sekundu u svih 60 ulica.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...aleksandar-vucic-u-nacionalnom-dnevniku-04-03
Pogledajte prilog 1692936
Ovaj incident označava prekretnicu. Počinje uvođenje reda i mira svugde.