"Uneli su dimne bombe u skupštinu na prevaru, u donjem vešu" Vučić o stravičnim scenama divljaštva

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.129
Predsednik Vučić govorio je o do sada neviđenom nasilju u srpskom parlamentu, ali i svim drugim aktuelnim temama.

- Mi smo planirali da govorimo o našim planovima i ekonomiji Srbije, kada smo se dogovarali za gostovanje... - rekao je predsednik, a potom zastao na sekund, u šoku zbog događaja u Narodnoj skupštini.

- Danas je težak dan za Srbiju, za svakog normalnog građanina ove zemlje. Prisustvovali smo nečemu čemu nismo od uspostavljanja višestranačkog sistema, dakle u poslednjih 35 godina - rekao je Vučić.

- U poslednjih 35 godina ovako nešto se nije dogodilo: Reč je o siledžijskom, huliganskom postupanju. Zahtevam krivičnu i pravnu odgovornost - rekao je Vučić.

Uneli su dimne bombe na prevaru, jer se sad prave od kartona i plastike, doneli su ih u donjem vešu, otkrio je predsednik.

- Taj siledžija koji je naneo teške telesne povrede nekome ko mu ništa nije kriv osim što je držao štand, nije zadržan u pritvoru, odlukom žutih partijskih sudija, reformom iz 2009. godine postavljenim, iako je tužilac tražio pritvor. Danas su se ljudi pobunili, 500 ljudi je bilo u Senti, nikad toliko nije tamo bilo. Gnev i bes ljudi koje oni ne mogu da vide je promenio stranu. Molim samo ljude da budu mirni. Oni se uljuljkuju u sopstvene laži, preko svojih medija. Ni jednog sekunda u 60 ulica okolnih, ni jednog sekunda nije bilo preko 33 hiljade i to samo u tom sekundu u svih 60 ulica.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...aleksandar-vucic-u-nacionalnom-dnevniku-04-03
1741117470318.png

Ovaj incident označava prekretnicu. Počinje uvođenje reda i mira svugde.

A što ovaj incident? Isto je napravio kad je inscenirao napad huligana na prostorije u NS? Što nije tada uvodio red? :D

Sve u svemu, incidenti u Skupštini bili su vest sve dok Brnaba i Jovanovićka nisu oskrnavile zastavu.

A kako niko nije primećen da vadi pirotehniku iz gaća? Ako su je u gaćama uneli pored ozbezbeđenja, onda mora da su baklje dobro skrili u gađama. A kad je nešto dobrp skriveno, onda nije jednostavno izvaditi ga. Pitanje je može li sedeći da se izvadi.
Ti.mislis ana im.podelila haha

Ti.mislis ana im.podelila haha
Ja mislim da je AV danas uništio svog najozbiljnijeg saveznika na političkoj sceni: opoziciju.
I sad pokušava da ih spase govoreći da su u gaćama uneli baklje, a ne da su se dogovirli s njim da ih unesu.

Ja mislim da je AV danas uništio svog najozbiljnijeg saveznika na političkoj sceni: opoziciju.
I sad pokušava da ih spase govoreći da su u gaćama uneli baklje, a ne da su se dogovirli s njim da ih unesu.
Ne znam, lice tvog lidera Brnabića mi danas nije odisalo samopouzdanjem.

Skroz ih unistio
Ovaj ce da vlada jos 100 gid.

Ali zato čvrsto veruješ da su Vladimir Gajić i AVetnica maksimalna opozicija
Odakle izvlačiš takva pitanja i šta ti je dalo povod da tako nešto pitaš?

Studentski pokret je definitivno opoziciona snaga u društvu, i odnosom prema studentima, zaključujem ko je u partijskoj opoziciji ispravan a ko nije.
Čime je današnje majmunisanje u skupštini pomoglo studentima? Jedino vidim da je pomoglo vlastima da prave medijski spin.

Predsednik Vučić govorio je o do sada neviđenom nasilju u srpskom parlamentu, ali i svim drugim aktuelnim temama.

- Mi smo planirali da govorimo o našim planovima i ekonomiji Srbije, kada smo se dogovarali za gostovanje... - rekao je predsednik, a potom zastao na sekund, u šoku zbog događaja u Narodnoj skupštini.

- Danas je težak dan za Srbiju, za svakog normalnog građanina ove zemlje. Prisustvovali smo nečemu čemu nismo od uspostavljanja višestranačkog sistema, dakle u poslednjih 35 godina - rekao je Vučić.

- U poslednjih 35 godina ovako nešto se nije dogodilo: Reč je o siledžijskom, huliganskom postupanju. Zahtevam krivičnu i pravnu odgovornost - rekao je Vučić.

Uneli su dimne bombe na prevaru, jer se sad prave od kartona i plastike, doneli su ih u donjem vešu, otkrio je predsednik.

- Taj siledžija koji je naneo teške telesne povrede nekome ko mu ništa nije kriv osim što je držao štand, nije zadržan u pritvoru, odlukom žutih partijskih sudija, reformom iz 2009. godine postavljenim, iako je tužilac tražio pritvor. Danas su se ljudi pobunili, 500 ljudi je bilo u Senti, nikad toliko nije tamo bilo. Gnev i bes ljudi koje oni ne mogu da vide je promenio stranu. Molim samo ljude da budu mirni. Oni se uljuljkuju u sopstvene laži, preko svojih medija. Ni jednog sekunda u 60 ulica okolnih, ni jednog sekunda nije bilo preko 33 hiljade i to samo u tom sekundu u svih 60 ulica.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...aleksandar-vucic-u-nacionalnom-dnevniku-04-03
Pogledajte prilog 1692936

Једва је чекао...

A kako niko nije primećen da vadi pirotehniku iz gaća? Ako su je u gaćama uneli pored ozbezbeđenja, onda mora da su baklje dobro skrili u gađama. A kad je nešto dobrp skriveno, onda nije jednostavno izvaditi ga. Pitanje je može li sedeći da se izvadi.

Bože, kako visokoumno pitanje! Šteta što Šerlok nije tu da reši slučaj
vađenja baklji iz gaća.

...a to je suština problema.

Današnja dešavanja u skupštini:

- Poslanicu vladajuće koalicije NjENI SPUCALI FLAŠOM u glavu, s leđa
- Brnabić drži zastavu i priča o patriotizmu i pobedama, a onda BACI ZASTAVU NA POD
- Zastava dođe do Nataše Jovanović, koja njome OBRIŠE STOLICU
- Vulin gleda crveni dim i tripuje da je na Egzitu
- Brnabić oće da se bije sa Đilasom, Đilas kaže "AJDE BEŽI BRE, BUDALO JEDNA"
- Đilas se onda pobije sa Bulatovićem, kad su se videli, obojica se oduševili u fazonu PA DE SI, TEBE SAM ČEK'O
- Vulin gleda crveni dim i beli prah na Siniši Malom i sad je već ubeđen da je na Egzitu
- Brnabić urla "vratite se u klupe", neko odgovara "YEВEM TE U DUPE"
- Neka riba usred svega ovoga KREĆE DA ĐUSKA
- Cirke Bajatović nekome dobacuje "JA SAM DUŽE NA VLASTI NEGO ŠTO TI IMAŠ GODINA"
- Vulin u fazonu "Znači, dim, beli prah, riba koja đuska, pa ja sam na Dens areni, yebote!"
- Atlagić dvaput pokušava da izgovori "Dinko GLUHONjIĆ" i dvaput ne uspeva JER MU ISPADAJU ZUBI.

Back