frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Мудра одлука.
Нећу да идем тамо, али ако Марсовцима требају жене, можемо да направимо неку шему, па да их шаљем тамо дехаелом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мудра одлука.
Jos marsijanera da odgovorimo.Одустајем од Марса
Pre dva dana sam slusao na France Info dq je NATO pobio preko 4000 civila u Afganistanu
Talibani i Hezbolah koriste istu taktiku
Odu u naselje medju zene i decu, i odatle ispale prokektil. Onda stigne povratna raketa i pobije sve hteli ne hteli.
Izraelci su svasta isprobavali da rade, al kad pacovi iskopaju tunel ispod stambene zgrade ili neke skole pa odatle iskacu i pucaju, nema mnogo potencijalnih resenja zar ne?
Da izvines kolega to je idiotizam i to tezakUvek se nade opravdanje. Tako i silovatelj kaze : "Nosila je prekratku suknju, izazvala me i dobila sta je trazila"
Zar ne![]()
Da izvines kolega to je idiotizam i to tezak
Zena se slobodno krece ulicom i neko je siluje jer nosi haljinu
Teroristi ispaljuju rakete na stambeno naselje, ubijaju civile i neko se brani tako sto uzvrati bombardovanje na poziciju odakle se puca
I ti to poredis?
Moras imati IQ 30 da bi to uradio
Da, opet si zalutao.Pa sad. I to terorista je rastegljiv pojam
Dode neki Jo iz 5000km udaljene drzave Y u tvoju drzavu X i prozove te teroristom. Kaze terorista si jer mi ne das da crpim naftu(rudu ili sta vec) iz tvoje drzave, ne das mi da na vlast postavim nekog poltrona koji ce da radi za Jo interese. Terorista si jer ne zelis da ti ja nametneme svoj nacin zivota, svoje proizvode i terorista si jer ne zelis da ucinim ovisnim o sebi
Moras imati IQ 0.5 da bi to uradio
Gledao sam jednom prilikom debatu na francuskom TV5 o prisustvu francuskih vojnika u Africi. Jedan analiticar je upozorio da se ne bi tek tako trebali koristiti tu rec terorist jer je ipak francuska vojska na tlu tude drzave. I da se ta francuska vojska bori protiv lokalnog stanovnistva koje je domicilno. Ko je to terorista?
Ne trebam ti govoriti da je taj analiticar baniran sa svim FR medija. Ne puse u istu tikvu i odmah je stavljen u karantin
![]()
Таква је и порука овог пропагандног филма, сплачине која је имала добру прођу међу амеручком публиком и која је побрала неке награде, Арапи су приказани као безлична, бестијална створења, и наглашава се одговорност овог паћеника у мисији спасавања живота америчких војника."Moji neprijatelji su divljaci. Žalim samo za ljudima koje nisam mogao spasiti, marincima, vojnicima, drugovima... Stojim pred Bogom čiste savjesti"....
Dobar si, ali jedan je Master of the Craf...t!?"......."Da li" je! (baš;] tako?...![]()
Kad demokratske zemlje ubijaju civile to je kolateralna šteta.
Ako to urade ostali to je zločin