- Poruka
- 91.637
Kolin Pauel, (Colin Powell) američki general sa 4 zvezdice (najviši rang), političar i diplomata, umro je u 84. godini od posledica korona -19 virusa. Bio je kompletno vakcinisan, ako je to važno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ratu je šteta uvek relativna... bio je zagovornik bombardovanja da bi se "što pre rešilo kosovsko pitanje".... što je, razumljivo, kod Srba izazivalo negativne emocije, a kod Albanaca veoma pozitivne.on mi je bio simpa, čini mi se da nam nije naneo nikakvu štetu?
Није имао прилику, пошто су нам већ направили штету у време Клинтона.on mi je bio simpa, čini mi se da nam nije naneo nikakvu štetu?
Sa 84 godine, mogao je još toliko da živi da nije odlučio da se vaxuje...oj živote fajzeru...Ето шта му направи вакцина.
Sa 84 godine, mogao je još toliko da živi da nije odlučio da se vaxuje...oj živote fajzeru...
Pa da, koristite Ama baš svaku situaciju da kažete vaxine ubija a ne virusАха...ваксовао се, али, ето, стар је па је умро.
Опет, са друге стране..
Аха...добио корону, и јадан човек умро од короне (ту не кажемо..ето, био стар човек, имао 83).
То су двоструки аршини.
Добро ниси рек'о:"Ћути, да се није ваксовао, било би још горе".