Umro je George Michael

Jelde ili ne jelde,tako je kako je...
Imala si slucaj smrti oca,ti si sebe izgradila kroz obamrlost emocija prema spoljasnjem svetu,zbog smrti oca,u kojoj si se nasla.Pa,postavljas takva pitanja sa osudom. Imas majku ,brata ili sestru,jesi li sigurna da kad se desi da ti majka ode na onaj Svet da ces imati zestoku potrebu da drugima sudis ,a tebi se u medjuvremenu desi psiholoski krah!? Ne sudi ,da ti ne bi sudili
iz okoline ,ako zavrsis na tabletama. Meni ,kad je otac umro 2013 ,imao sam potrebu sa jacim treninzima ,da bih iz sebe izbacio bes i tugu. Pa,ipak imam posledice zbog agonije u kojima otac je bio pred smrt. Jesam li ja po tebi nezreo ili nesposoban za zivot!? Video sam mnogo smrti,pa ipak na kraju balade pogodila me oceva smrt. Nisam se drogirao ,niti pio.Alkohol mi ne prija,jesam li zbog toga ,kako kazes''njezna dusa''.!?Pokojni se nije drogirao zbog majcine smrti,on se drogirao mnogo pre...I,sta cemo sad,ako se neko iz tragedije odluci za alkohol ili drogu,jel imas tolika prava da sudis!? Kao da ti se nije dopao njegov album nekada pa si odlucila da sijes po pokojniku.
Ne znam da li znas sta pricas ...U,rat po tebi su isla nestabilna lica i oni njezne duse!??!
Da ja tebi samo toliko kažem

Uopšte mi se nedopada to tvoje prepotentno izražavanje ovde na temi

Ništa pametno nisi reko već napadaš mene to ti je valjda potaman isto kao da češeš mooda :evil:

Tjao

P.s nick ti je gloop kao i nastup ovde

mimimi mimimi

Jelde ili ne jelde,tako je kako je...
Imala si slucaj smrti oca,ti si sebe izgradila kroz obamrlost emocija prema spoljasnjem svetu,zbog smrti oca,u kojoj si se nasla.Pa,postavljas takva pitanja sa osudom. Imas majku ,brata ili sestru,jesi li sigurna da kad se desi da ti majka ode na onaj Svet da ces imati zestoku potrebu da drugima sudis ,a tebi se u medjuvremenu desi psiholoski krah!? Ne sudi ,da ti ne bi sudili
iz okoline ,ako zavrsis na tabletama. Meni ,kad je otac umro 2013 ,imao sam potrebu sa jacim treninzima ,da bih iz sebe izbacio bes i tugu. Pa,ipak imam posledice zbog agonije u kojima otac je bio pred smrt. Jesam li ja po tebi nezreo ili nesposoban za zivot!? Video sam mnogo smrti,pa ipak na kraju balade pogodila me oceva smrt. Nisam se drogirao ,niti pio.Alkohol mi ne prija,jesam li zbog toga ,kako kazes''njezna dusa''.!?Pokojni se nije drogirao zbog majcine smrti,on se drogirao mnogo pre...I,sta cemo sad,ako se neko iz tragedije odluci za alkohol ili drogu,jel imas tolika prava da sudis!? Kao da ti se nije dopao njegov album nekada pa si odlucila da sijes po pokojniku.
Ne znam da li znas sta pricas ...U,rat po tebi su isla nestabilna lica i oni njezne duse!??!

ovo je tačno...
i potpuno normalno...
i meni je otac bio bolestan, jedva živ ostao, pa mi nije bilo svejedno (najblaže rečeno)....pritom sam i sam doktor i manje- više nezavistan od roditelja, pa je bilo napeto...a da je umro bilo bi još gore...
to je normalna rekacija...

Godinama je bio u depri+ drogirao se+ ta upala pluća koju su pominjali verovatno je aids, nije na nama da nagađamo, ali ta saopštenja za javnost su uvek upakovana u celofan...Čak i kada umre anoniman čovek, a ne poznata ličnost.
Bio je sjajan pevač.

Naravno da se pakuje u celofan ali pitanje je bilo kako odrasla osoba ne moze to da prihvati.To je prvi ili drugi najgori stres u zivotu a dupliran tek razbija.
On nam nije bio nista,tako da sve sto znaju svi je iz medija a mediji ekstremno retko kada objavljuju tacno sta se desilo bilo sta da je u pitanju.
Moze da bude bilo sta.

Cula sam jednu pesmu koju znam njegovu - nisam znala da on peva ali slusah cesto na radiju.Mozda ima jos neka ali ne znam.Nije osoba ciji rad sam pratila.

I da je radio sve sto pise - kako je umro mlad a Rolingstonsi su u njihovim godinama evo izdali novu pesmu sa spotom?

U primitivnoj sredini još uvek je važnije da l je neko u krevetu bio otpozadi ili spreda nego da li je bio i kakav stvaralac.
Baška neke od vas čudi kako je moguće da čovek u zrelim godinama pati za majkom i ljubavnikom.
Šta vam je, bre, ljudi?
S druge strane, neki odgovori na ovoj temi su odličan šlagvort za otvaranje kojekakvih tema na Psihologiji. Srećom te imam magičnu krpu.

Čekam da počnete da pljujete po Mikelanđelu, Mada, to je malo teže, jer u njegovo vreme nije bilo aids-a. A ni Zapad nije bio baš toliko "truo" ...z:mrgreen:

R.I.P. Džordž. z:(

Zanimljivo mi je to što mi je njegova muzika uvek bila ljigava čak i pre nego što sam saznao da se drogirao i bio homo.

Nikada ga nisam video kao nekog umetnika, više kao nekoga ko je veoma isfrustriran.

Najbolja pesma mu je bila ''Freedom''.

Svojevremeno je ta pesma bila himna homoseksualcima, slična pesmi ''I Love to hate you'' od grupe Erasure, odnosno ''To the moon and Back'' of grupe Savage garden, odnosno ''I'm crusified'' od grupe Army of Lovers.

Mada mislim da je pesma Freedom bila više poznata od svih zajedno zbog devojaka koje su se pojavile kao modeli u spotu. To the moon and Back svi vole.

Ali eto, on je svoj problem sa HIV-om okrenuo u dobrobit borbe protiv HIV-a silnim donacijama, ako je verovati tekstu.

Back