Jelde ili ne jelde,tako je kako je...
Imala si slucaj smrti oca,ti si sebe izgradila kroz obamrlost emocija prema spoljasnjem svetu,zbog smrti oca,u kojoj si se nasla.Pa,postavljas takva pitanja sa osudom. Imas majku ,brata ili sestru,jesi li sigurna da kad se desi da ti majka ode na onaj Svet da ces imati zestoku potrebu da drugima sudis ,a tebi se u medjuvremenu desi psiholoski krah!? Ne sudi ,da ti ne bi sudili
iz okoline ,ako zavrsis na tabletama. Meni ,kad je otac umro 2013 ,imao sam potrebu sa jacim treninzima ,da bih iz sebe izbacio bes i tugu. Pa,ipak imam posledice zbog agonije u kojima otac je bio pred smrt. Jesam li ja po tebi nezreo ili nesposoban za zivot!? Video sam mnogo smrti,pa ipak na kraju balade pogodila me oceva smrt. Nisam se drogirao ,niti pio.Alkohol mi ne prija,jesam li zbog toga ,kako kazes''njezna dusa''.!?Pokojni se nije drogirao zbog majcine smrti,on se drogirao mnogo pre...I,sta cemo sad,ako se neko iz tragedije odluci za alkohol ili drogu,jel imas tolika prava da sudis!? Kao da ti se nije dopao njegov album nekada pa si odlucila da sijes po pokojniku.
Ne znam da li znas sta pricas ...U,rat po tebi su isla nestabilna lica i oni njezne duse!??!