UMRLE UJEDINJENE NACIJE

• Začetnik teme Začetnik teme tobra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Amerika odlicno zna sta radi - bori se za goli opstanak...propast UN je samo jedan stepen propasti jedne imperije koja se bazira na egoizmu i grabezljivosti - mozda jednog dana oni budu samo zla imperija u nekoj novoj bajci....e sad kako cemo mi tu da prodjemo

Pa samo ako pomislis na njesra izmedju Indije i Pakistana, Kine i Tajvana (saveznik Japan i USA), US (Izrael) Vs. Iran (islamski svet), medjuetnicki ratovi u Evropi & Africi, moglo bi vrlo lako da se dodje do tog broja ako ne i vise.

pa naravno da mislim na to i po nekim studijama neodrziv je danasnji rast svetske populacije

Mozda da ih sahranimo u Parku pijateljstva, jer su tamo, dok smo nesto znacili kao Jugoslavija, svi drzavnici koji su bili u poseti posadili po jedno drvo. Mislim da je to prikladno mesto za pocinak UN-a. I da stavimo neku tablu, plocu na kojoj ce pisati nesto tipa :UN, 1946 - 2008, stvorene da sperce silu, a od sile na kraju i zgazene.

Mozda da ih sahranimo u Parku pijateljstva, jer su tamo, dok smo nesto znacili kao Jugoslavija, svi drzavnici koji su bili u poseti posadili po jedno drvo. Mislim da je to prikladno mesto za pocinak UN-a. I da stavimo neku tablu, plocu na kojoj ce pisati nesto tipa :UN, 1946 - 2008, stvorene da sperce silu, a od sile na kraju i zgazene.

Ovo je dobar predlog, slažem se.

Jel zna neko kad je sahrana.

Problem je što ne znamo gde da ih sahranimo.

Back