UMRLE UJEDINJENE NACIJE

• Začetnik teme Začetnik teme tobra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Данас су УН доказале..да нису способне ништа да ураде...зато треба извршити еутаназију и сахранити их...док још има ко да жали за њима...

Ma kakav Hitler? On je bio samo igračka u rukama masona. To o čemu govoriš zacrtao je još u XVIII veku Adam Weishaupt, osnivač illuminata.

Ma znam ja ko je bio Hitler ali ako cemo tako, onda moramo da dosegnemo i do Vavilona, preko Egipta, Grcke, Rima pa sve do danas odakle inace potice Royal bloodline ciji su direktni potomci Britanska kraljevska porodica i jos par porodica iz bankarskog kartela.

Ma ne mogu...
Srecem vas na svakom koraku.

Ona me to raduje jer znaci da se ljudi bude! 8-) Pretpostavljam da znas sta znaci izraz willfully ignorant? Kapiram da se ljudi vode filozofijom, stanje neinformisanosti da ne kazem gluposti je divno! Moje skromno misljenje je da su to kukavice koje nemaju mooda da resavaju prave probleme, vec samo privid koji im se servira na dnevnoj bazi u vidu pomahnitalih politicara i "objektivnih" medija!

Nekako imam utisak da ti nisi takav, zasto onda pokusavas da budes?

Ona me to raduje jer znaci da se ljudi bude! 8-) Pretpostavljam da znas sta znaci izraz willfully ignorant? Kapiram da se ljudi vode filozofijom, stanje neinformisanosti da ne kazem gluposti je divno! Moje skromno misljenje je da su to kukavice koje nemaju mooda da resavaju prave probleme, vec samo privid koji im se servira na dnevnoj bazi u vidu pomahnitalih politicara i "objektivnih" medija!

Nekako imam utisak da ti nisi takav, zasto onda pokusavas da budes?

Ma takva sam i ne uvlacite me, molim vas, u te masonske i sektaske price...

To mi nekako nije dostojno zivljenja i postojanja, nikad ni takve knjige nisam volela.

To je kao podzemlje.

Ovako sam ja dozivela ovaj sastanak SB:

Velika Britanija je (nemilosrdno) STAVILA DO ZNANJA UN da odsada EU preuzima dosadasnju ulogu UN, i da su UN prevazidjene i nepotrebne (ali mogu da figuriraju jos neko vreme, cisto da svi shvatimo njihovu nepotrebnost). Ban ki mun moze da ide kuci...

A od pomenutog kolonijaliste i Boris Tadic je dobio pohvalu - kao kuca kad je dobra pa je potapsu po glavi... Mislim da im ni on vise nije potreban, a mislim da je to i on shvatio pa se im zato nabacivao u zavrsnici da im nudi miroljubivu Srbiju.

Sve u svemu, ocigledno je (meni, bar) - MASKE SU PALE, i to - SVIMA. Nema vise jagnjecih koza, ostali su samo vukovi - u zestokoj borbi za teritoriju.

Ovako sam ja dozivela ovaj sastanak SB:

Velika Britanija je (nemilosrdno) STAVILA DO ZNANJA UN da odsada EU preuzima dosadasnju ulogu UN, i da su UN prevazidjene i nepotrebne (ali mogu da figuriraju jos neko vreme, cisto da svi shvatimo njihovu nepotrebnost). Ban ki mun moze da ide kuci...

A od pomenutog kolonijaliste i Boris Tadic je dobio pohvalu - kao kuca kad je dobra pa je potapsu po glavi... Mislim da im ni on vise nije potreban, a mislim da je to i on shvatio pa se im zato nabacivao u zavrsnici da im nudi miroljubivu Srbiju.

Sve u svemu, ocigledno je (meni, bar) - MASKE SU PALE, i to - SVIMA. Nema vise jagnjecih koza, ostali su samo vukovi - u zestokoj borbi za teritoriju.

Ma kakvi vukovi, ovo bi pre bio King Kong protiv mrava! LOL ***, mene srce boli kada gledam onu propagandu. Strasno! A narod apatican, dosta mu je svega, pristao bi na sve samo da vise ne boli, samo da ne mora vise da se koprca. EPA JA SE NE PREDAJEM!!! Ne zelim da zvucim pateticno, ali ukoliko se na KiM uputi bilo kakva ozbiljna paravojna formacija da ratuje, makar svi izginuli, prvi cu se prijaviti kao dobrovoljac. Nema lepseg mesta ostaviti kosti nego tamo gde su one mojih dedova! Smejte se, smejte, samo mi vas je zao sto ne osecate ovu lepu stvar koja mi sada ispunjava srce, a to je ljubav prema KiM, ljubav prema ljudima dole, ljubav prema mojoj domovini Srbiji, prema majci koja mi je podarila zivot i sve svoje lepote pocevsi od najlepsih zena na svetu pa do predivnih planinskih venaca na Staroj planini! A ja znam da i Srbi na KiM sada to osecaju, jer da ne osecaju ne bi ostali dole da krvare za sve nas!

To se dragi moji Srbi zove patriOtizam!

Hvala ti Srbijo za sve, nadam se da cu ti se jednog dana oduziti, ako ne ja a ono moja deca koja te nikada nece napustiti i zaboraviti!

ZIVELA SRBIJA!!! :heart::heart::heart:

Back