- Poruka
- 3.050
I Slobodan Milošević je 1999. rekao da su umrle UN, pa od toga ne beše ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saladin, kad im dođe kraj eto Novog svetskog poretka bez krvoprolića i svetskih ratova, pa šta onda?
saladin, kad im dođe kraj eto Novog svetskog poretka bez krvoprolića i svetskih ratova, pa šta onda?
pa zar to i nije "the final solution" iliti Konacno resenje o kome je i Hitler pricao i mnogi vladari pre njega kada su pokusavali zavladati svetom?
Ma kakav Hitler? On je bio samo igračka u rukama masona. To o čemu govoriš zacrtao je još u XVIII veku Adam Weishaupt, osnivač illuminata.
Manite me molim vas vise s tim masonima i sektama!
Dosta je bre bilo!
A ti lepo pusti TV pa uzmi sebi danasnju dozu ispiranja mozga, a nas pusti da diskutujemo o sopstvenoj buducnosti!
Ma ne mogu...
Srecem vas na svakom koraku.
Ona me to raduje jer znaci da se ljudi bude! 8-) Pretpostavljam da znas sta znaci izraz willfully ignorant? Kapiram da se ljudi vode filozofijom, stanje neinformisanosti da ne kazem gluposti je divno! Moje skromno misljenje je da su to kukavice koje nemaju mooda da resavaju prave probleme, vec samo privid koji im se servira na dnevnoj bazi u vidu pomahnitalih politicara i "objektivnih" medija!
Nekako imam utisak da ti nisi takav, zasto onda pokusavas da budes?
U cetvrtak, ako budu one velike demonstracije, lepo da se odzi na Trgu veliko opelo UN-u, da spremimo kovceg i da ih saranimo kako dolikuje. Ipak su bile neka organizacija bitna za svet.
To je kao podzemlje.
Jeste.OK, razumem, svesna si da postoji, to neces sebi da priznas jer se plasis velikog cike iz mraka, mesas to sa nekakvim sektama (whatever), zelis ipak da ti je sve ruzicasto i pufnicasto pa makar to bio i privid. Potpuno te razumem i zato cu prestati da ti odgovaram na postove da se vise ne bi traumirala.
Cao
Ovako sam ja dozivela ovaj sastanak SB:
Velika Britanija je (nemilosrdno) STAVILA DO ZNANJA UN da odsada EU preuzima dosadasnju ulogu UN, i da su UN prevazidjene i nepotrebne (ali mogu da figuriraju jos neko vreme, cisto da svi shvatimo njihovu nepotrebnost). Ban ki mun moze da ide kuci...
A od pomenutog kolonijaliste i Boris Tadic je dobio pohvalu - kao kuca kad je dobra pa je potapsu po glavi... Mislim da im ni on vise nije potreban, a mislim da je to i on shvatio pa se im zato nabacivao u zavrsnici da im nudi miroljubivu Srbiju.
Sve u svemu, ocigledno je (meni, bar) - MASKE SU PALE, i to - SVIMA. Nema vise jagnjecih koza, ostali su samo vukovi - u zestokoj borbi za teritoriju.

U cetvrtak, ako budu one velike demonstracije, lepo da se odzi na Trgu veliko opelo UN-u, da spremimo kovceg i da ih saranimo kako dolikuje. Ipak su bile neka organizacija bitna za svet.
t o bi bio odlican performans.
da napravimo sahranu UN sa sve sandukom i da se to snimi na RTS is ve nase medije i da se ta slika posalje u svet.