Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Ode Marija.....
Laka joj zemlja....
Laka joj zemlja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na šta ti ja ličim ?jel zajebavas
Sta ti je zivot. Neka joj je laka zemlja.
Bog da joj dusu prosti.
Tako nasi filmski velikani odu tiho, necujno, a forsraju se neke nove vrednosti koje sa svim imaju veze, samo ne sa vrednostima.
Uvek mi je zao kad neko lep i pre vremena umre, a pitam se hoce li ovo drustvo dostojanstveno da joj se oduzi, kao sto nije mnogima pre nje (hoce li biti emisije o njoj u udarnim terminima, kad ih vec nisu davali za zivota, hoce li pustati njene filmove, pozorisne predstave?).
Ili su samo "retki srecnici" umrli 90-tih, kad je drustvo jos kako tako znalo da im se "oduzi", a ovi koji su umrli 2000-tih, umrli su uglavnom tako, nezapazeno, stavise u siromastvu.........
nazalost mislim da ce je vrlo brzo svi prestati da pominju...tako je kod nas,prica se o nekome dan-dva,posle ga svi zaborave,kao da nikad nije postojao ( sem za toseta )....cak mislim da Hrvati mnogo vise posvecuju paznje ( odnosno emisije ) pokojnicima,nego mi.....Jadna zena,bila je prelepa u Otpisanima...Neka pociva u miru
Neka pociva u miru, i dace Bog da se bar posle nje, makar sasvim slucajno, "sete" da pustaju stare serije i filmove, i ne samo nase, koje su poucne i iz vremena kad se znao neki red.