UMRLA VITNI HJUSTON....

Razocarala se u ljubav, a ona je bila osetljiva i krhka kad se zaljubi i voli :)

Toliko znam o njoj od ranije, :)
o, pa ti dosta o njoj znaš :per:
Bogati i slavni,uglavnom u nedostatku zivotnih ciljeva,jer imaju sve,sami sebi prave probleme.Uglavnom su nesrecni,imaju sve materijalno,ali uglavnom nemaju licni zivot.
ma...ne valja biti bogat , jel da? :mrgreen:
pare ljude kvare
kiselo grožđe

Najbolja pevačica ikad! Ja sam obožavala njene pesme.
I potpuno sam u šoku! Ne mogu da verujem da je mrtva.

Eto šta se desi kad se zavoli pogrešna osoba. Od kako je upoznala Bobi Brauna, njen život se okrenuo naopako.:(
A njega zabole uvo. Nije čak ni otkazao koncert koji je imao sinoć. Toliko malo mu je značila.:sad2:

Eto šta se desi kad se zavoli pogrešna osoba. Od kako je upoznala Bobi Brauna, njen život se okrenuo naopako.:(
A njega zabole uvo. Nije čak ni otkazao koncert koji je imao sinoć. Toliko malo mu je značila.:sad2:
Упропастила је свој живот оног момента кад је упознала тог наркића. Није била довољно јака да побегне од њега, батина и дроге на време. То је и довело до овога. На сцени је била савршена, у животу слабић. А од њега се друго и није очекивало!

Упропастила је свој живот оног момента кад је упознала тог наркића. Није била довољно јака да побегне од њега, батина и дроге на време. То је и довело до овога. На сцени је била савршена, у животу слабић. А од њега се друго и није очекивало!

403275_168828186562941_165605176885242_239654_234241523_n.jpg

Back