Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.879
Neka pociva u miru.
Volela sam njen glas, posebno onu pesmu iz Telohranitelja.
Mnogo mi je zao.
Volela sam njen glas, posebno onu pesmu iz Telohranitelja.
Mnogo mi je zao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o, pa ti dosta o njoj znašRazocarala se u ljubav, a ona je bila osetljiva i krhka kad se zaljubi i voli![]()
Toliko znam o njoj od ranije,![]()
ma...ne valja biti bogat , jel da?Bogati i slavni,uglavnom u nedostatku zivotnih ciljeva,jer imaju sve,sami sebi prave probleme.Uglavnom su nesrecni,imaju sve materijalno,ali uglavnom nemaju licni zivot.
Da,previse bilo cega,ne valja!Ko ima zlatnu sredinu,tj se moze nazvati srecnikom.ma...ne valja biti bogat , jel da?
pare ljude kvare
kiselo grožđe
Упропастила је свој живот оног момента кад је упознала тог наркића. Није била довољно јака да побегне од њега, батина и дроге на време. То је и довело до овога. На сцени је била савршена, у животу слабић. А од њега се друго и није очекивало!Najbolja pevačica ikad! Ja sam obožavala njene pesme.
I potpuno sam u šoku! Ne mogu da verujem da je mrtva.
Eto šta se desi kad se zavoli pogrešna osoba. Od kako je upoznala Bobi Brauna, njen život se okrenuo naopako.
A njega zabole uvo. Nije čak ni otkazao koncert koji je imao sinoć. Toliko malo mu je značila.![]()
Упропастила је свој живот оног момента кад је упознала тог наркића. Није била довољно јака да побегне од њега, батина и дроге на време. То је и довело до овога. На сцени је била савршена, у животу слабић. А од њега се друго и није очекивало!Najbolja pevačica ikad! Ja sam obožavala njene pesme.
I potpuno sam u šoku! Ne mogu da verujem da je mrtva.
Eto šta se desi kad se zavoli pogrešna osoba. Od kako je upoznala Bobi Brauna, njen život se okrenuo naopako.
A njega zabole uvo. Nije čak ni otkazao koncert koji je imao sinoć. Toliko malo mu je značila.![]()