- Poruka
- 30.110
Довољно је што је овековечен и добио улицу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacno u podne .........kod OK-korala.Kako Mileva priča, to je bio čisti vestern:
https://www.maxportal.hr/premium-sa...posljednji-svjedok-atentata-na-antu-pavelica/
................................
Organizatori atentata Pavelića su pratili iz kavane u Buenos Airesu gdje se viđao sa pripadnicima ustaške emigracije, za njim su išli gradskim prevozom i pratili ga do mjesta gdje je živio.
Pavelić je navodno pri izlasku iz minibusa posumnjao da ga netko prati, a kad se u to i uvjerio, izvukao je pištolj i dvaput zapucao prema Blagoju Jovoviću. Atentator je izbjegao hice (moj komentar-pazi Slavko, metak), uzvratio paljbu i dva puta pogodio Pavelića te je on pao na pločnik.
Pa to je bio zapravo dvoboj ...![]()
izgleda opet CIA smislila ovu propagandu...............samo oni ne mogu da povezu konci.Ubijao Antu par godina,a cerku krstio u katolickoj crkvi koja drzi mise za Pavelica. Da ne spominjemo da cerka predaje crnogorski, lose sastavljen CV priznacete.
Valjda U- koralatacno u podne .........kod OK-korala.
Довољно је што је овековечен и добио улицу.
Pogledajte prilog 1103532
Nema nijednog dokaza da je Blagoje Jovović atentator na Anta Pavelića
Ne postoji nijedan istorijski izvor koji će potvrditi priču Blagoja Jovovića!
''Dokazi'' da je Blagoje Jovović ubio Anta Pavelića je njegova knjiga koju je napisao, koja je sama po sebi nepouzdana i neobjektivan istorijski izvor.
U Titovoj Jugoslaviji najveći poznavalac ustaške NDH i delatnosti kvislinga Pavelića, bio je istoričar profesor dr Bogdan Krisman. Njegova dela na preko deset hiljada stranica , od dela “Ustaše i Treći rajh” tom jedan i dva, “Pavelić i ustaše”, “Pavelić u bekstvu”, i nigde Krisman ne pominje nijedan dokument, nijedan izvor da je četnička politička emigracija u Buenos Airesu ranila Anta Pavelića 1957.
Bilo je dovoljno da Jovocic napise knjigu i da napise - ja sam pucao na Pavelica, i da to odmah bez ikakvih provera postane - aksiom ( istina koje ne mora da se dokazuje ). Dovoljno da neko nesto kaze.
Da je neko drugi ( ko nije cetnik ) napisao da je pucao na Pavelica, onda bi se trazili svedoci, dokazi, dnk, broj cipela...a ako Jovovic kaze da je pucao na Pavelica onda ne treba nista.
Sutra da dodje neko da se predstavi kao neki cetnik i da kaze - ja sam ubio Bruna Busica u Parizu 1972 i napisao sam knjigo o tome, molim ime moje ulice u krugu dvojke, svi bi poverovali jer je ''cetnik'', a da nije onda ne bi.
Osim izjave Jovovica da je on puca na Pavelic, tj osim njegove reci ne postoji niti jedan drugi dokaz o tome.
Koliko uopće ima tih burgijanja?
Ja sam naveo, iz knjige Žunca, posve podkrijepljeno, da je ona priča o navodnom putu vojvode Mišića 1919. po Zagrebu i okolici obična izmišljotina.
Mogu i opet, no svejedno...
Ponavljaju se nekakve bajke i burgije bez veze, kao hipnotizirano.
I onda se ide i dalje i dalje i dalje .... https://www.youtube.com/results?search_query=jovanka+jolić
Ovo mi je najače, Draža pored crvene petokrake
Nacionalno pomirenje, Draza je ionako simpatisao socijalizam.![]()
Ovo mi je najače, Draža pored crvene petokrake![]()