Umrecu sama :(

Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace :)
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?

Kakav je to naslov? :sad2: Neeeeećeš umreti sama. Jedno je biti sama a drugo usamljena. Kad vidiš čega sve ima, i ne deluje tako loše i biti sama. Bolje i to, nego u lošem društvu. Ovo da te oraspložim. :D

Tvoj jedini problem, je što imaš mozak. I to je problem onima, koji isti nemaju.

Ovako, sve drugo je verujem u najboljem redu, sa tobom.

Kada sam se razbolela, imala sma puno vremena da mislim. Razmišljam. I da čitam.

Zato ti je i Bog dao da misliš, kada već imaš čime. Druga je stvar, što ponestaje onih što imaju čime da misle, a uvećava se broj onih koji ili enmaju ili jedostavno puštaju mozgić na otavu, pa ko veli miko...ajmo mi jarane lakšim nekim putem, laganijim, daj šta daš, ko veli, godine su mi tu, ko veli trudna je, ko veli da skinem mamu i tatu sa grbače, ovamo, onamo...razne kombinacije, varijacije, mešanja, rasturanja veza, brakova, upadanja i prekidanja tuđih...Sveopšti haos.

Mene ništa od toga, ne zanima. Želim samosvesnog, zrelog, pametnog, obrazovanog i duhovitog čoveka. Koji ima blagu narav i osećajnu dušu. Iz poštene kuće i ko želi dom topao i decu. Neko odan i karakteran. Ja želim to. Niko ne kaže, da imaće sve to, nije niko savršen jer nisam ni ja. Meni su te stvari važne i bitne. Ako takvog ne nađem, ok, ostaću sama. Ni to mi nije kraj sveta. Nema ništa gore, raditi stvari jer su eto tu, jer im je vreme...ili iz inata. Ljudi rade kojekakve i svakakve gluposti, ja nisam od tih i takvih. Ne srljam. Dočekaću svojih pet minuta ili ne. Ne pristajem na manje. zato što znam šta ja mogu da pružim.

Stvar je u jačini duha. Biti spreman da (sa) čekaš ono što želiš. Što će tvoju dušu da oplemeni i razgori. razigra. I ljubavlju istinskom obasja, u vidu podrške, razumevanja, međisobre nadrgradnje.

Sve drugo me apsolutno ne interesuje i spremna sam da platim "cenu" , za ne nalaženje istog...Samoću. Šta da radim, ja sam takva. Ili takav - ili nikakav. Pa, šta mi Bog da. S obzirom da se napatih , kada tada bolesna nisam odustala od vere u to..Sada tek nemam nameru.

Što se tiče teme, verujem u to, da treba biti svoj/a. Kad tad se namesti ono šta želimo, o čemu čeznemo. O čemu je neko čeznuo. I takvi ljudi se uvek prepoznaju. Neko iam tu sreću samo ad sretne pre, a neko kasnije. Ali, svakome po zasluzi.

Ja verujem u to.

:hvala:

Ako si decu rodila , onda fala bogu nećeš umreti sama , valjda će te pogledati ta deca i unučad ;) Što se tiče muškaraca , potraži nekog u sličnom položaju ako tražiš stabilniju vezu . Što se tiče menjanja , s istim polaznim parametrima (tobom :mrgreen: ) , rezultati će biti isti . Opet kažem, razmisli zašto privlačiš samo one koji bi da te kresnu na brzinu .

Ne mora niko da me gleda. Nek su zivi i zdravi. Necu da trazim, ocu da budem pronadjena :(

Ne mora niko da me gleda. Nek su zivi i zdravi. Necu da trazim, ocu da budem pronadjena :(

E pa , jbg , ne ide to tako :mrgreen: Priroda nalaže da žensko biće šalje određene signale da želi da bude "pronađena" . A da ti signali ne bi privukli pogrešne (kao u tvom slučaju) treba da ih prilagodiš svojoj ciljnoj grupi muškaraca . Uzmi lepo napiši (ne ovde na forumu , nego sama sebi ) svoje osobine ali realno : od toga koliko godina imaš i kako izgledaš , do toga kakva su ti životna i društvena shvatanja . Pa onda dobro razmisli kakve muškarce realno možeš da privučeš i uvučeš u trajnu vezu . E kad dođeš do tog profila , onda svoje ponašanje prilagodi tako da privučeš njihovu pažnju .

Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace :)
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?
:amen::lol:

E pa , jbg , ne ide to tako :mrgreen: Priroda nalaže da žensko biće šalje određene signale da želi da bude "pronađena" . A da ti signali ne bi privukli pogrešne (kao u tvom slučaju) treba da ih prilagodiš svojoj ciljnoj grupi muškaraca . Uzmi lepo napiši (ne ovde na forumu , nego sama sebi ) svoje osobine ali realno : od toga koliko godina imaš i kako izgledaš , do toga kakva su ti životna i društvena shvatanja . Pa onda dobro razmisli kakve muškarce realno možeš da privučeš i uvučeš u trajnu vezu . E kad dođeš do tog profila , onda svoje ponašanje prilagodi tako da privučeš njihovu pažnju .

pfuj...to mi izgleda ko neka cesca uvaljacina. Fala...umrecu sama :)

Back