Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shta znam, svejedno mi, ako oce nek umre, po volji
Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?
Neeeeećeš umreti sama. Jedno je biti sama a drugo usamljena. Kad vidiš čega sve ima, i ne deluje tako loše i biti sama. Bolje i to, nego u lošem društvu. Ovo da te oraspložim. 
miss ur (_(_( 
Ako si decu rodila , onda fala bogu nećeš umreti sama , valjda će te pogledati ta deca i unučadŠto se tiče muškaraca , potraži nekog u sličnom položaju ako tražiš stabilniju vezu . Što se tiče menjanja , s istim polaznim parametrima (tobom
) , rezultati će biti isti . Opet kažem, razmisli zašto privlačiš samo one koji bi da te kresnu na brzinu .

žene se užasno plaše smrti...to im je najgora tema
mislim da si se zae'ao, mozda samoce... vidis da kaze da nema nista protiv da umre od ljubavi i sexa![]()
Aj, hebi se ne mislim da umirem za dugo

od slasti i uzitka 
...ma da ali ona nece samo to, ooce da je vooooliiimda, to samo tako kaže...realno, žena uvek može da nađe nekog jebača...

Ne mora niko da me gleda. Nek su zivi i zdravi. Necu da trazim, ocu da budem pronadjena![]()
Priroda nalaže da žensko biće šalje određene signale da želi da bude "pronađena" . A da ti signali ne bi privukli pogrešne (kao u tvom slučaju) treba da ih prilagodiš svojoj ciljnoj grupi muškaraca . Uzmi lepo napiši (ne ovde na forumu , nego sama sebi ) svoje osobine ali realno : od toga koliko godina imaš i kako izgledaš , do toga kakva su ti životna i društvena shvatanja . Pa onda dobro razmisli kakve muškarce realno možeš da privučeš i uvučeš u trajnu vezu . E kad dođeš do tog profila , onda svoje ponašanje prilagodi tako da privučeš njihovu pažnju .mda, to samo tako kaže...realno, žena uvek može da nađe nekog jebača...
Ta vrsta "samoce" ne bi trebala da ih pogadja. 
umro bi u tvojim usnama FD9od slasti i uzitka
![]()

žene se užasno plaše smrti...to im je najgora tema
i ja bi tela da se popnem na vr Himalaja al ebi ga ne moze...![]()
samo je klizavo do jaja
samo da se izvalim
a ti kreni ka vrhu khmmm 
...ma da ali ona nece samo to, ooce da je vooooliii![]()
![]()

moze lutkosamo je klizavo do jaja
samo da se izvalim
a ti kreni ka vrhu khmmm
![]()

...ma da ali ona nece samo to, ooce da je vooooliii![]()
![]()

Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?

E pa , jbg , ne ide to takoPriroda nalaže da žensko biće šalje određene signale da želi da bude "pronađena" . A da ti signali ne bi privukli pogrešne (kao u tvom slučaju) treba da ih prilagodiš svojoj ciljnoj grupi muškaraca . Uzmi lepo napiši (ne ovde na forumu , nego sama sebi ) svoje osobine ali realno : od toga koliko godina imaš i kako izgledaš , do toga kakva su ti životna i društvena shvatanja . Pa onda dobro razmisli kakve muškarce realno možeš da privučeš i uvučeš u trajnu vezu . E kad dođeš do tog profila , onda svoje ponašanje prilagodi tako da privučeš njihovu pažnju .

eo, isplakala sam se od smehha...![]()
jer si napokon na vrhu
sav je Happy jer si ispunila svoju zelju
sto duze bb mmm istopices mi celu planinu
vrelim mekanim usnama
ohhhhhhhh so f.king good u r da best sexy 
E, to
A ovo je moja himna
si...