Umorna sam

Umorna sam od njega,pun mi qurac iskreno njegovog ponasanja,ja od straha ne smjem izaci ispred kuce a da on ne dode cim me opazi,zna tocno kad sam sama kuci i eto ga,boli me zeludac od njega,od njegovog ponasanja,ne dajem mu nikakvog povoda i ne bi bog to okrenuo,,tocno nemam srece sa tim muskim kretenima,stalno me prati neki krivi klinac,jednog se rijesis,natovari se drugi jadno je to kad se covjek izgubi u 60 tima,ako mu se jednom nasmijesis odmah misli evo je dat ce mi,,jadno je to

Umorna sam od njega,pun mi qurac iskreno njegovog ponasanja,ja od straha ne smjem izaci ispred kuce a da on ne dode cim me opazi,zna tocno kad sam sama kuci i eto ga,boli me zeludac od njega,od njegovog ponasanja,ne dajem mu nikakvog povoda i ne bi bog to okrenuo,,tocno nemam srece sa tim muskim kretenima,stalno me prati neki krivi klinac,jednog se rijesis,natovari se drugi jadno je to kad se covjek izgubi u 60 tima,ako mu se jednom nasmijesis odmah misli evo je dat ce mi,,jadno je to
Ko diro, jbm li mu rotkvu rumenu?
angry-cmon (1).gif

I ja reko,,,joj lipa moja
Pa to je sve ludo,,,,sa svojim odbijanjem stvaram krug mrzitelja,kako je krenulo kad se skupe ti magarci,,, satrat ce me autom na cesti :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Žena se najlakše odbrani od gomile loših muškaraca kad uz sebe ima jednog dobrog i ima oči samo za njega.
Tad ne zna ni ko je gleda, ni ko je mrzi i te polovne (samo po polu) muškarce i ne vidi...
zna samo da je onaj pravi tu za nju.
Ima l' šta da valja tamo?:zper:

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Nista sestro draga,sve puno sebe,sve umisljeno,bahato,pokvareno,musko nije vise ko sto je bilo,provedu pola dana ispred ogledala,utegnu se u uske tajice,zenske grube agresivne,nose siroke hlace ili su gole,,,, da te bog sacuva sve otislo u qurac krasni...

Back