white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Hvala vam svima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini se,ima nas puno umornih duša.Rijetki su oni koji nisu....Hvala vam svima.
![]()
Ko diro, jbm li mu rotkvu rumenu?Umorna sam od njega,pun mi qurac iskreno njegovog ponasanja,ja od straha ne smjem izaci ispred kuce a da on ne dode cim me opazi,zna tocno kad sam sama kuci i eto ga,boli me zeludac od njega,od njegovog ponasanja,ne dajem mu nikakvog povoda i ne bi bog to okrenuo,,tocno nemam srece sa tim muskim kretenima,stalno me prati neki krivi klinac,jednog se rijesis,natovari se drugi jadno je to kad se covjek izgubi u 60 tima,ako mu se jednom nasmijesis odmah misli evo je dat ce mi,,jadno je to
I ja reko,,,joj lipa mojaKo diro, jbm li mu rotkvu rumenu?Pogledajte prilog 1310242
Žena se najlakše odbrani od gomile loših muškaraca kad uz sebe ima jednog dobrog i ima oči samo za njega.I ja reko,,,joj lipa moja
Pa to je sve ludo,,,,sa svojim odbijanjem stvaram krug mrzitelja,kako je krenulo kad se skupe ti magarci,,, satrat ce me autom na cesti![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi sad njegaUmoran sam od promasaja u ljubavi.
Jbs iebeni seks.
Pa gdje je ta ljubav, Sunce joj njeno poljubim?
Umoran sam od potrage.
Zato i glumim budalu i seksi frajera po forumu.
Da sakrijem od samog sebe da sam umoran.
Kod mene jugovina.Vidi sad njega
Šta vam je![]()