tokyo
Iskusan
- Poruka
- 5.694
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DeteSunca:Ovde su jedino moderatori vredni divljenja. Ne znam samo odakle im strpljenje...
DeteSunca:Znam da ova tema nema neku budućnost na ovom podforumu, ali svejedno. Moje je pitanje jasno - da li vam dosadi da jedni drugima skačete za virtuelne vratove i lomite prste o tastaturu objašnjavajući nekome nešta za šta on niti je trebao niti tražio objašnjenje na ovom zbrci zemaljskoj zvanoj podforum Politika?
Iron, Jomini dajte ovoj temi makar dva sata, možda neko nešto i napiše...![]()
adem_ks:ja se "zapitam" cesto, ali meni je to normalno, cak i posle bilo kog banovanog korisnika, ja pokusam da nadjem neko opravdanje za njega, mislim ljudi smo, a to sto je neko pametniji a neko "pametniji", pa u tome je i stos foruma i ove besede. e sada po nekim koji citaju ovo sto pisem i posle komentarisu, a vidim sta inace "misle", mislim da je moj "cilj" ispunjen ...hahahah
hektorius:Da nije tebe bilo Kyo ja ne bi imao pojma o zivotu.
Strela:Хајде да ти ја нешто одговорим, да не испадне да баш нико није хтео да се јави.
Првих годину дана на форуму, мислим пре свега на политици, имала сам потребу да водим полемику са неистомишљеницима. Након тога сам одустала од тог концепта, јер сам схватила сав бесмисао такве комуникације. То ти је као две паралелне праве, које могу да иду у недоглед и никад да се не додирну... Зато другу, а сада већ и трећу годину мог боравка на политици, комуницирам искључиво са истомишљеницима. Никог ни у шта не убеђујем, ни овде, ни приватно.
tokyo:jer decenijska blokada između naših naroda kao i decenijska kalgon politika RTS-a i HRTa
isto su učinile svoje...
Lepo ovo rece...adem_ks:a to sto je neko pametniji a neko "pametniji"
fosilvaso:Jedan je zaključio da njegov duševni mir nije vredan čitanja svih ovih umotvorina pa se penzionisao!
Delimično ga razumem, pa ovde moraš neke stvari i 100 puta napisati i opet se nađe neki koji to nije apsolvirao!?![]()