Umorite li se?

DeteSunca:
Ovde su jedino moderatori vredni divljenja. Ne znam samo odakle im strpljenje...

Jedan je zaključio da njegov duševni mir nije vredan čitanja svih ovih umotvorina pa se penzionisao!
Delimično ga razumem, pa ovde moraš neke stvari i 100 puta napisati i opet se nađe neki koji to nije apsolvirao!?:)

DeteSunca:
Znam da ova tema nema neku budućnost na ovom podforumu, ali svejedno. Moje je pitanje jasno - da li vam dosadi da jedni drugima skačete za virtuelne vratove i lomite prste o tastaturu objašnjavajući nekome nešta za šta on niti je trebao niti tražio objašnjenje na ovom zbrci zemaljskoj zvanoj podforum Politika?

Iron, Jomini dajte ovoj temi makar dva sata, možda neko nešto i napiše...:D

ja to pitanje sebi postavljam kad god krenem da kucam neki odgovor....
odlicno znam da necu nista postici, odlicno znam kakav odgovor mogu da ocekujem od druge strane, a opet kucam....a verujem da su svi ( ili vecina) u tom fazonu.....dakle, zasto se sve ovo radi, odgovor je jednostavan - terapija :)

ja se "zapitam" cesto, ali meni je to normalno, cak i posle bilo kog banovanog korisnika, ja pokusam da nadjem neko opravdanje za njega, mislim ljudi smo, a to sto je neko pametniji a neko "pametniji", pa u tome je i stos foruma i ove besede. e sada po nekim koji citaju ovo sto pisem i posle komentarisu, a vidim sta inace "misle", mislim da je moj "cilj" ispunjen ...hahahah

adem_ks:
ja se "zapitam" cesto, ali meni je to normalno, cak i posle bilo kog banovanog korisnika, ja pokusam da nadjem neko opravdanje za njega, mislim ljudi smo, a to sto je neko pametniji a neko "pametniji", pa u tome je i stos foruma i ove besede. e sada po nekim koji citaju ovo sto pisem i posle komentarisu, a vidim sta inace "misle", mislim da je moj "cilj" ispunjen ...hahahah

u potpunosti se slažem...
otkad sam na ovom forumu mnogo sam toga naučio o "braći" Srbima
mnogo...
uistinu...bez zezancije

jest da se sa nekima vjerojatno nikad neću složiti

ali nađe se uglavnom par forumaša s kojima se mogu da izdiskutiram
i da pritom proširim vidike
a i da se i taj zapita da ni njihov narod nije bezgrešan...

hektorius:
Da nije tebe bilo Kyo ja ne bi imao pojma o zivotu.

e to mi je drago čut

eto vidiš ademe
ipak ima i nekih koji su i od mene ponešto naučili i osvjestili
doduše taj proces nije nimalo lak

jer decenijska blokada između naših naroda kao i decenijska kalgon politika RTS-a i HRTa
isto su učinile svoje...

Strela:
Хајде да ти ја нешто одговорим, да не испадне да баш нико није хтео да се јави.
Првих годину дана на форуму, мислим пре свега на политици, имала сам потребу да водим полемику са неистомишљеницима. Након тога сам одустала од тог концепта, јер сам схватила сав бесмисао такве комуникације. То ти је као две паралелне праве, које могу да иду у недоглед и никад да се не додирну... Зато другу, а сада већ и трећу годину мог боравка на политици, комуницирам искључиво са истомишљеницима. Никог ни у шта не убеђујем, ни овде, ни приватно.

Po Lobacevskom te dve paralelne prave se dodiruju negde u beskonacnosti... ;)
Pa prevelika zelja za kucanjem i objasnjavanjem jeste u stvari zelja za isticanjem i skretanjem paznje (cast izuzecima) na sebe...no nije vazno....samo postujmo.
I da dodam jos nesto...brdo je ovde na politici nekih bezveznih tema, tema "eto cisto da se pise nesto"...

tokyo:
jer decenijska blokada između naših naroda kao i decenijska kalgon politika RTS-a i HRTa
isto su učinile svoje...

Da, uticaj medija i mediokriteta...uopste propagande je preveliki na narod gde ljudi neinformisani da bi formirali sopstveni stav pribegavaju misljenju mase i stepen konformiranosti raste...

fosilvaso:
Jedan je zaključio da njegov duševni mir nije vredan čitanja svih ovih umotvorina pa se penzionisao!
Delimično ga razumem, pa ovde moraš neke stvari i 100 puta napisati i opet se nađe neki koji to nije apsolvirao!?:)

Hajde Vaso da proslavimo,slažem se s tobom ovaj put.

Back